onsdag 14 april 2010

Avslut i affären...


I morrn är det sista dejten med mäklare och säljare..sen får vi nyckeln till stugan..Tjoho va kul! Här har man väntat sedan februari och klättrar nästan på väggarna. Tyvärr så jobbar jag ju helgen då..så grabbsen får åka ut o dona själv. Efter moln kommer solsken..så nästa vecka har jag ledig vecka..så då kommer den här donnan att åka skyttetrafik mellan hem o stuga för att börja småpyssla lite.*ler*
Sambon pratade med guben som äger en massa mark i trakten..och han var visst skittrevlig. Skulle vi gräva framöver..så var det bara o hojta till..så skulle han ordna det...samtidigt som han hälsade oss hjärtligt välkomna till byn!

Det här blir spännande minsann..och jag ser fram mot att träffa "grannarna" därute...En stor dröm och önskan har gått i uppfyllelse..och jag känner mig lyckligt lottad. Jag är så gla..tralala....3 kommentarer:

 1. Låter ju härligt, förmodar det dyker upp en hel del bilder här sen... =)

  SvaraRadera
 2. Då har du fullt upp ett tag framöver sen då !
  Förväntar mig också att få se bilder här i bloggen sen :)

  SvaraRadera
 3. Härligt! Kommer och hjälper dej.......=)Fast det tar ju några timmar att åka...får se om vi kan få till det när jag har nån treledighet eller längre kanske?
  Kram Kram Miriam

  SvaraRadera