fredag 23 april 2010

Gaaaahh!Vad trött jag blir!! Imorse såg den här tanten verkligen ut som en starholk när jag såg allt det vita därute..NEEEEEJ!!!
På morgonen var det möte med skolan..sen drog sambon o jag iväg på shoppingtur. Vi kollade sängar till stugan..och köpte lite lakan,lampor och andra HELT nödvändiga saker..hrm,hrm. Jag tror minsann även guben drabbats av köpgalenhet..för han hade mycket på sin önskelista. Vi har insett att det inte alls lönar sig att köpa billiga sängar..utan köper kvalitet..och ställer hemma..och flyttar ut våra gamla istället. En får la inte va dum int!...Fast det kommer att göra ett STORT hål i plånboken..suck! På e.m var vi åter till skolan för ett utv.samtal och sen hemåt för att kika på gardiner på nätet. Arrgh! Det finns ju inget ju..morr! Till slut begav jag mig in i linneskåpet och rev o slet fram allt längst in...och se..en massa gardiner som skulle passa i stugan.*ler* Gudars så skönt..då var DET problemet ur världen.
När jag ändå stod där och grävde i skåpen..så passade jag på att plocka ihop sonens urväxta kläder som jag lovat bort för läänge sen. Bättre sent än aldrig!..hehe!Nån blir glad i morgon..och jag har fått mer plats härhemma...Tjoho!

Morgondagen blir hektisk..och vädret får utvisa om det blir en till strykning av färg på dasset i stugan...Herreguu..lediga veckan är nästan slut och jag har mycket kvar att göra...Vadå stressad? Jag? Nähä..inte alls...Det här är bara normalt beteende för en vimsig tantalanta.

En härlig fredag önskar jag er alla!
Kram

4 kommentarer:

 1. Usch och fy och blää för snö !!!
  Du börjar väl inte känna dig som en stressad labbapa också ?! För då är det illa *fniss*

  SvaraRadera
 2. Roligt att shoppa =)
  Jag älskar färg och skulle vilja ha ännu mer färg hemma.
  Gubben hindrar mig *grrr*
  Hahaha ja krull i fönstret är som en gammal gubbe förveten som skam.
  Hahaha

  SvaraRadera
 3. hahahahhah Jag bara NJUUUTER av att läsa din blogg!!!

  Men tvi för snö nu när du skulle måla dasset! Jag som sett fram emot att få se hur den kommer att se ut!! heheheh

  Visst är det ROLIGT att shoppa!!! Fast då får man ha den stora börsen med sig :)
  Klokt att köpa sängar hem o ta de gamla till stugan. Smart :))

  KRAMISAR i stora lass

  SvaraRadera
 4. Här ska också shoppas lite nu. Patick och Jennifer flyttar ju nästa helg och då ska vi göra i ordning ett riktigt gästrum. Äntligen! När vi fått gäster annars så får vi pussla för att få ihop det och det känns inte alltid så kul.
  Här skiner solen från en klarblå himmel idag, en jag sitter inne. =) Syr på en beställning som jag vill ha klart. Hoppas allt kunna slita mej ut i solen en stund innan jag börjar jobba kl 4.
  Kramelikram från den Ystra söstera!

  SvaraRadera