fredag 16 april 2010

Hujedamej så mycket papper jag hade med mig hem från banken idag. Till min glädje fick jag en blomstercheck på 100kr från banken oxå..Är det praxis när man köper fastighet nuförtiden eller?? Har inte hört talas om det i alla fall..men en kul grej ändå. Nyckeln är nu min..och nu är det fritt fram att åka dit och kika lite närmare. Man är ju väluppfostrad..så man rotar ju inte i skåp o lådor när säljarna är på plats precis..hihi!
Vi far ut en sväng i morrn..och då åker kameran med. Gu va spännande för er att se ett tomt hus UTAN möbler o så..haha!Framför allt ska det mätas och antecknas lite..för gardiner vill man ju ha upp så fort som möjligt.

Nyss ringde vår blivande granne därute. En dam på 80+. Hon var jättetrevlig och ville bekanta sig..och framförallt höra om det fortfarande är ok att hon nyttjar vår brunn på gården. Stackars tanten..lite ängslig var hon nog att vi skulle säga nej.
Därför skrev vi ordning ett servitut redan på banken..om att bägge våra grannar har fritt att ha sina pumpar i vår brunn så länge det är god tillgång på vatten.

Det ska verkligen bli kul att komma ut dit och träffa de vi hittills har pratat med. Känslan är god och vi känner oss väldigt välkomna till lillbyn.

3 kommentarer:

 1. Vill se med bilder! Fota som bara den!
  Vad gulligt med tanten....=)
  Förstår verkligen din iver. Vill också ha ett sånt här ställe
  Kram från den Ystra söstera

  SvaraRadera
 2. Stort GRATTIS!!!! ser verkligen fram emot att se alla bilder och läsa om allt ni gör!.. är inte annat än att man e lite sotis ,-D för det är så himmelskt kul att inreda och fixa allt efter sin egen smak!.. grannarna verkar ju vara helgulliga!.. om alla är som de ni pratat med hitintills så kommer ni verkligen få det toppen när ni är där! ,-D

  SvaraRadera
 3. Klart vi vill se bilder man blir ju lite nyfiken ju...Å så är jag ju lite avis *Ler*
  Låter så mysigt med stuga...

  SvaraRadera