måndag 19 april 2010

Vilket härligt väder!!Gårdagen..och likväl första dagen på min ledig vecka var så fin. Både solen och energin pumpar värme i kroppen och jag var helladdad. Disk o tvätt, iväg med plast,flaskor o kartonger och sen skura möbler på altanen..och allt detta före kl.9 på morgonen! Snacka om att tanten har energi..haha! Här tuffar på på som ett ånglok minsann. Resten av dagen tillbringades ute i det sköna gröna..Ja, det blev ju grönt först när man skottat bort alla jäkla fågelfröskal som låg som ett täcke då.hm. Jag krattade löv och ställde ordning på soldäcket på baksidan..och sen kunde man med gott samvete sätta sig i solstolen med en god bok och en härlig kopp java.

Sjukt att man måste prestera en massa för att tillåta sig att slappa..men så funkar jag i alla fall. Då kan man njuta av humlor som surrar o kvittrande fågelsång.

Nu har äntligen mina egna blåsippor kommit igång..och de måste vara en odlad sort från början..men likväl sprids fler o fler tuvor varje år. Massor av blommor trängs och försöker få plats mot husväggen.

Dagen idag ska ägnas åt att damsuga Audin..Jag får panik när bilen är sunkig..och denna gången trängs en massa barr..från syrrans lärkträd överallt i bilen. Undrans om hon vill ha tillbaka dem? hm..

3 kommentarer:

 1. Det var värst vad du var flitig igår !
  Ja det är konstigt det där med att man tycker att man måste prestera en massa innan man kan sätta sig ner och bara vara.
  Fast jag är nog rätt bra på att bara vara , tills min sambo börjar gnälla om att jag är alltför lättjefull :)
  Ha en fortsatt trevlig tisdag !

  SvaraRadera
 2. Herregud vad du sliter då! Jag hade ju satt mej först med kaffe och bok, och sen om jag orkat börjat med det andra*asg*. Lite olika kanske?
  Men visst är det härligt att se allt vakna till liv igen. Jag håller med!
  Njut nu av din lediga vecka!
  Kram från syster Yster!

  SvaraRadera
 3. Åå gud så vackra blåsippor.
  Vill ha vill ha.
  Ikväll började det snöa här snacka om jag och
  Revo blev förvånande när vi var ute och gick =)
  Kram på dig söt

  SvaraRadera