onsdag 5 maj 2010

Kort resumé av helgen...Redan på fredagen åkte vi ut med en massa saker till stugan..så nåt valborgsfirande blev det inte. Vi prioriterade att kunna sova i stugan åtminstone EN natt denna helgen och det gjorde vi rätt i. På lördag förmiddag skulle guben hämta sin nya båt..som det var såå bråttom med..hrm,hrm. Danne o jag åkte direkt till stugan o pysslade och bäddade. När båt o karl anlände duggade ett lätt regn och sen fick vi lägga i båten vid badplatsen för att sen ro den till vår brygga eftersom inte släpvagnen fick plats bland träden. Dagen varvades med solsken och lite regn..och det var lätt att ta beslut att mest pyssla inne. Kissarna hämtades framåt kvällen..och färden kantades med en birmas upprepade skrååål hela vägen..haha! Väl framme stod sambon och väntade med nygrillad mat och lite vin. Yammie!

När vi lade oss för kvällen kunde vi konstatera att kissar små acklimatiserat sig och slagit sig till ro de med...


Söndagsmorgonen strålade solen..och det var gött att ta en morgonkaffe och blicka ut över ängarna och bara höra fågelkvitter. Det blev allt både två o tre koppar där för att vakna till liv..efter en sömnlös natt..suck!
Jag som hade sett fram mot att sova i min älskade gosesäng..och tryna som en gris har mestadels legat vaken och lyssnat på pigga katter som rejsade kors o tvärs i huset och jagade varandra hejlöst. Jahopp! De verkar ju trivas därute i alla fall..men det HADE varit gött att få sova ordentligt ändå..Sambon satte igång med att näta in altanen åt kissar små..och en sömndrucken kvinna stapplade senare runt i skogen i jakt på att fånga bävern med kameran..men gick bet. Däremot kan jag skryta med att jag sett bäverbajs..*asg* Det ni!!:)

Resten av dagen tillbringades mest i solstolen..och sen fick vi bråttom hem..för att göra lite middag då min svägerskas son skulle komma förbi och äta med oss. Han bor ju ändå 30 mil härifrån..så då måste man ju passa på att umgås lite..*ler*

Nästa övernattning i stugan blir Kristihimmelfärd..och då kan vi vara där i hela 4 dagar!! Tjoho vad vi ser fram mot det!!!
Kram till er alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar