tisdag 8 juni 2010

Snart sommarlov...


Ära vare gud i höjden...denna har jag gjort i slöjden..eller hur var det man sa??
Skolavslutning imorgon och dagarna innan kommer sonen hem med saker och teckningar från skolan. Den här barnleksaken har Danne designat själv och jag tycker den är jättegullig. Kul att ha kvar till sonens barn en dag..*ler*

Det knoppas som bara den i Östanbyn och det är tur att man har koll på det mesta vad det ska bli..å andra sidan så är det ju kul med överraskningar oxå.

Jättevallmo

Blåregn i växthuset.

Rhododendron

Blåöga.....
Aj fasen..det är ju Oliver ju.haha! Tänk att kissarna är överallt..Ändock är han vår rosenknopp..hihi!

Tisdagens blogg får avslutas av en nyutsprungen skär rhododendron där ståndarna lyser som silverkulor. Tänk att man upptäcker nya saker bara man sätter sig ned och kryper riktigt, riktigt nära. Naturen är förunderligt vacker!!


Med önskan om en härlig sommardag till er alla..
Kram

2 kommentarer:

 1. han e duktig Danne-man! Blir det en designer eller konstnär av honom mån tro? Jättefräck är vad den är, hälsa honom det!
  Gillar blå-öga....=). Här har vi en katt vi inte gillar idag. Inatt har hon hållit på och bära in möss och käka upp. Låter ju ganska äckligt......Och att hon sen spydde upp en i Jessicas säng gjorde inte saken bättre. Nej nu stängs kattluckan för ingående trafik nattetid. ;)
  Kram Kram från den Ystra Söstera

  SvaraRadera
 2. Hälsa sonen din att jag blev mäkta imponerad av hans slöjdalster - kanonbra! Och dina bilder var ju så klart heller inte pjåkiga - härliga knoppar på väg att slå ut - ja, med undantag av blåöga så klart, han får absolut inte slås ut!
  Tasskramar från oss

  SvaraRadera