måndag 28 juni 2010

Vilket väder vi haft...Ja, inte ville man fara hem från stugan igår inte..*ler* Strålande väder alla dagar 3 och midsommaren var så fin. Vackert väder,trevligt sällskap och god mat kan väl få vem som helst att bli salig!? Vi hade såå mysigt..med tillvaron och mycket fokus lades på minstingen och solstrålen lilla My. Av 233 foton tagna..så är säkert 200 bara på henne..hihi! My är min systers barnbarn och så himla söööt!Vi har ätit matjesill i stora lass..mandelmusslor på det..och sen lite glass såklart.
Framåt kvällen blev det grillat och sen förstås en gräddtårta med jordgubbar som avslutning. Magen stod i fyra hörn..och det är tur att man får lite motion med att bära mat och disk fram o tillbaka..hihi!
En vacker blomgrupp hade mina gäster med sig..och de vet verkligen vad jag har för smak..Åt den romantiska stilen. Läcker va!?

Några foton på maten blev det inte då man var fullständigt bortkollrad av skrattande liten skönhet i rosa kofta..haha!
En vacker solnedgång ändade en härlig dag och man sussade gott i sommarnatten.


Idag är man åter i vardagen och jobb väntar på e.m. Två veckor kvar att kämpa innan semestern..och det kan man väl härda ut..*ler* Har hunnit iväg och köpt storsäck med kattfoder och kycklinggrytan är precis klar. Små grabbar ska utfodras och sen kan man sitta i skuggan med en kopp java en stund innan jobbet kallar.

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Det lät som den perfekta midsommarhelgen med trevligt sällskap, god mat och inte minst underbart strålande väder. Så mätt och belåten både till kropp och själ lär dina två veckor passera i ett huj.
    Ps var jordgubbarna goda???? Blommorna härliga och "vasen" kanske litet egnsinnig men passande!

    SvaraRadera