tisdag 6 juli 2010

GUUU VA ÄCKLI´T !!

Jotack, helgen har varit skön även om jag mestadels slagits med broms hela tiden. Ajaj så de bits!
Vi köpte pool så man kan svalka sig..och guben har kört ned dränkpumpen i brunnen för att "tanka" vatten till bad. Tyvärr blev det en smula grumligt..kanske just för att pumpen stod på botten..vad vet jag. Vi körde reningsverk och slängde i klor..men det blev liksom inte klart. Nåja..sonen och jag tog några dopp ändå..för det var ju bara lite sand/jord i vattnet...TRODDE VI!! När sambon "fiskade" med håven..fann han en RÅTTSVANS!?? Sen något oidentifiervart litet..som vi idag vet..är en bit päls. Yakh! Några fler bad blev det INTE..och guben lade energi på att tömma poolen helt och börja om när han fann ett råtthuvud!!! Amen guu så äcklad jag blev..även om jag inte såg skiten..Jag får kväljningar bara jag tänker på det..Hulk! Sonen vet såklart ingenting..för då skulle han först kräkas..och sen skulle han gråta över död mus..haha!

Det värsta är inte att man har badat i vattnet..utan att man har DRUCKIT av vattnet..FY OCH TVI OCH BLÄ..hulk igen!!Ingen magsjuka i världen kan få mig att vackla mer..
Nu är brunnen rensad och nytt vatten har runnit till. Brunnslocket har nog inte legat riktigt på plats eftersom musen ramlat i. Tänk på det kära vänner..ni som har egen brunn. Kanske läge att tömma den då o då..och rensa upp lite skit..
Vet inte om jag vågar tala om för grannarna som tar vatten från oss vad vi upptäckt...å andra sidan..jag har inte sett den gamla damen på sistone..hmm.

Nu får ni ursäkta mina vänner..för nu tänker jag gå och kräkas lite..yakh!

6 kommentarer:

 1. F'låt, f'låt men så enastående oväntat och drastiskt, vilken upplösning på ett härligt sommardopp och slutklämmen, den hade jag anat och hoppats skulle gå dig förbi!!!! Torkar de fnissiga tårarna och känner äkta medlidande samtidigt som jag belåtet konstaterar att min brunn har ett cementerat säkert golv, som man kan hoppa ner på, det närmaste jag kommit var när den pumpen hade bytts ut och rörmockaren skulle visa mig något tekniskt, nere på golvet stod min försvunna (oj, vad jag storögt letat) rejäla trädgårdpall och på pallen satt en förtvivlad groda. Han räddades upp till livet liksom pallen!
  Tror mig ana att husmusens popularitet dalat betänkligt? Och konstaterar att det är första gången jag läser en ej illustrerad berättelse ur ditt liv!!!
  Kramar från hjärtat till de drabbade (ingen nämnd och ingen glömd)!

  SvaraRadera
 2. Urk där kom nästan min kvällsmat upp hahaah.
  Självklart skall du få veta.
  Hehehe du skall bli den förta här i blogg världen som får veta om vi får veta =)
  Nattis kramar från oss och krull

  SvaraRadera
 3. Blä förstår dig...Skulle nog reagera lika själv...
  Hoppas ni får till poolen igen utan äckel.så ni kan bada o mysa i sommar...
  Kramar sänder jag i massor...

  SvaraRadera
 4. Fy attan!!!!! Men det är ju liksom inte så otroligt att det dyker upp både det ena och andra i brunnar. Men fy för den led när man får se skiten....
  Vi ska byta vattenpump i brunnen i sommar.....som tur är så har vi djupborrad brunn, men man kan nog aldrig vara för säker..
  Kramelikram från den Ystra!

  SvaraRadera
 5. Nu vännen kan du läsa om Ul på min blogg.
  =)

  SvaraRadera
 6. Ja en liten flicka hur kunde du gissa det =D

  SvaraRadera