söndag 18 juli 2010

Nostalgitripp i godislandet!

Guben var gottasugen såhär på kvällen och drog iväg för att handla och kom hem med en överraskning till mig. Tjoho! Tefat!!


Herreguu när åt man såna sist?? Fast efter 2 st så kom jag på varför jag inte ätit dem på länge...haha! Lite nostalgi är det allt ändå, att äta papper. Vart tog Pop-Rocks vägen undrar jag. Det där godiset i påsar som hoppade i munnen. Hade varit kul att testa igen. Lite roar en kvinna med solsting..hehe!

Här har vi för en gångs skull haft lite mulet och till o med en riktigt skur från himlen. Vädret verkar återgå till medelhavstemperaturer till veckan igen. suck!
Dagen ha ägnats åt städning, städning och städning.
Min svägerska med man kommer upp och hälsar på och ska bo i vårt hus när vi är i stugan. Jollig som man är..vill man att allt ska vara i tiptop då. Fötterna värker och jag måste ha blivit enormt plattfot av allt springande fram o tillbaka idag.

Imorrn larmar vi huset och drar till stugan och blir där tills hemlängtan sätter in. En av mina bästa vänner från Ericsson-tiden kommer ut och det ska bli såå roligt. Vi ses ju inte så ofta..men nu när Ericsson lägger ned..så kommer vi att få mer tid för varandra. Inget ont som inte har nåt gott med sig..hihi!

Nu ska fröken plattfot ha lite kvällskaffe och ett fotbad.
En härlig vecka önskar jag er alla..
kraaaaaam

4 kommentarer:

  1. Jag shit, såna där åt man inte igår =) Goda med något torra ;-)
    Vad roligt att höra att du gillar min design, jag börjar med göra det :) Kram

    SvaraRadera
  2. Det var ett tag sedan man åt sådana. Jag har sadlat om och är numera en salt lakrits slav.
    Såg att jag glömde adressen till min matblogg, hade bara sommarrocken i huvudet igår och en önskan om regn som inte gick i genom.

    Titta gärna förbi matbloggen, den är under uppbyggnad och långt ifrån klar.
    http://matisvedala.blogspot.com

    SvaraRadera
  3. Åh de som smattrade så gott i munnen =)
    Doppade man inte en klubba i en sån påse eller nåt =)
    Tacka vet jag godiset förr heheh fast det är inte så illa pinkat nu heller =D
    Pöss

    SvaraRadera
  4. Å vad härligt det låter med en nostalgitripp i godis...Håller med om att de var längesen man åt tefat...Hoppas ni får de mysigt i stugan...
    Ha det så gott...kram

    SvaraRadera