fredag 10 september 2010

Kul på G...


Visst märks det att hösten är på G. Inte bara morgonkylan och mörka kvällar..utan även att vinteräpplena håller på att mogna. Synd bara att man är så dålig på att ta reda på dessa skönheter.
Här blir ändrade planer för helgen. Istället för stugan drar vi vår kos till Eskilstuna för att besöka Parken Zoo som har sista helgen öppet nu. Det är ett väldigt uppskattat ställe som lockade mer förr, innan vårt älskade favvo-hotell brann ned. Kika gärna in på deras sida:

Läkaren har ordinerat att ha roligt..och det vore väl fasen om fotogalen kvinna ska kunna få sitt lystmäte bland alla dessa djur. Grabbarna får sitt oxå..som både är hängivna djurfantaster.
Nöjesparken där får nog anstå för min del. Det var DÄR syrran lurade upp mig i en helveteskarusell som gjorde mig livrädd för höjder och som gav mig en "nära döden-upplevelse" som heter duga. Jag har aldrig varit så livrädd någon gång..medan coola syster skrattade gott - Halllååå, varför blundar du för?? Jamen jag vill inte se när jag ramlar ned o DÖÖÖR!! tyckte jag..
Det är bara å inse att man blitt för gammal för sånt här..haha!

Hoppas er helg blir härlig och fin..
Kramisar

2 kommentarer:

 1. Hoppas att ni haft en kanondag!
  Kram kram från den Ystra

  SvaraRadera
 2. Åh ska ni till Eskilstuna Zoo ?!
  Nu blir jag allt lite avis !!!
  Har varit där en gång för ett par år sedan.
  Så du gillar inte att få någon nära döden upplevelse i någon karusell du *fniss*
  Jag älskar karuseller av alla dess slag , ju fortare o högre desto bättre :)

  SvaraRadera