måndag 10 januari 2011

Köksmaraton och missebus..

Idag blev det maraton på matlagningsfronten för att slippa laga mat varje dag. Guben formade och stekte pannbiffar för glatta livet medan jag rullade en massa köttbullar...Det är såå skönt att ha mat och matlåda klar för flera dagar så kan man göra roligare saker efter jobbet istället..

Fick "tummen ur" och fixade ny tid för ansiktsbehandling oxå. Jag fyllde ju för ca ett år sedan och fick ett presentkort som jag inte nyttjat än. Tiden börjar rinna ut..men som tur var..så fick jag tid för behandling på min födelsedag. Det var allt i grevens tid..*ler*

Östanbyns lilla bustroll fick fnatt häromdagen. Har aldrig sett på maken till katt att ha spring i benen. Det var krumbukter hit o dit och race i trappen utan att han ens nuddade trappstegen..haha! Tre människor och två kattbrudar gapade som fån och kliade sig i huvet. Har han fått myror i baken eller??
Framåt kvällen lugnade han ned sig och såg mer än lovligt besviken ut..Vad nu?? Den enda förklaringen vi finner är att vi själva skapat detta katt-fnatt. Tanken var ju att den nya kissen skulle ha kommit i helgen..men det blev inte så. Här i huset har vi tjatat i flera dagar..Snart kommer han, snart kommer han ...din nya buskompis. Han har säkert känt av våra förväntningar och uppspelthet att nåt var i antågande..och så blev det kattskit av alltihopa. Usch, nu känner man sig usel...Och så tror man att inte katter lyssnar till vad man säger..jojo, minsann.
Buskompisen kommer ju faktiskt till fredag..men det vågar man ju inte knysta om här hemma..Oliver får inte veta NÅGONTING!!
Schhhhhh..han kommer!




2 kommentarer:

  1. Å vad spännande!Lovar att vara tyst inför Oliver! Såg ni ut som katten i com hem reklamen? =)
    Tack för er omtanke! Igår kväll var läget stabilt, men allvarligt. Han ligger i respirator med ständigt vak. Hans fru hade pratat med honom lite igår och han kände sej inte bättre ännu. Men han får en massa mediciner intravenöst så han är ju på rätt ställe nu. '
    Håller tummar och tår så!
    Kramelikram från Söstera!

    SvaraRadera
  2. Hejsan =) hitta dig genom annan blogg =).
    Här är det bara jag som lagar mat =) mannen vet inget om det så han får inte gå in i köket haha.
    Vi har också katter... en hane som heter Sicke och är rena rama coolet... och sen fick hem en tjej på 6 år i mitten av December och tja hon är ju inte mycket för att leka men det går bra i alla fall =) Sicke och Tjejen heter dom... haha... lite töntigt men tjejen blev det då jag alltid säger " Hej tjejen kommer du nu" =).

    Jaha, dags att dra på sig kläder och till skola =) har inte pluggat på minst 15 år hahaha.
    Jess

    SvaraRadera