tisdag 18 oktober 2011

Nostalgitripp i fotoalbumet.

Försöker att vara duktig på att rensa bland mina foton och nu har det blivit akut att "städa" i datorn. Herreminje så mycket foton..Gaaa!
Fastnade såklart bland " bebisbilderna" och minns dagen vi hämtade hem Maja som igår. Jag hade ju i samma veva opererat min handled för karpaltunnelstrul och Maja envisandes med att varje dag ligga med en tass på mitt bandage. Hon var som ett blåögt litet plåster och det var verkligen som att få en liten bebis i huset igen. Hon grät när man lämnade huset om det så var för att hämta morgontidningen...och var själalycklig när man kom åter igen..*ler*

Mamma är ragdoll och pappa brittisk korthår. Det blev en korthårig rag!!


Visst var hon en helt ljuvlig varelse med rätt ovanlig teckning och färg!? Inte undra på att det blev kärlek vid första ögonkastet...

Lill-Majs som litet gryn.

Inte trodde man väl att vår majestätiska drottning skulle se ut såhär som vuxen tös men hon fortsätter att väcka uppmärksamhet likväl..
Majsan - För evigt en egen plats i mitt hjärta...

7 kommentarer:

 1. Jaså du har också fått den operationen.
  Jag har opererat båda mina handleder plus en armbåge för samma åkomma.

  SvaraRadera
 2. Du så söt hon är det lilla livet!
  Må så jättegott!
  Kram kram från den Ystra Söstera

  SvaraRadera
 3. Angånde kommentaren om trekking, trekking =Vandring är en form av friluftsliv som innebär att en person till fots i rekreationssyfte förflyttar sig genom naturen. Vandring kan ske på ospårad mark, men sker ofta på iordningställda och markerade vandringsleder.

  SvaraRadera
 4. Fina bilder på den lilla goingen!
  /SA

  SvaraRadera
 5. Ah, men måste ju älska de där ögonen!

  SvaraRadera
 6. Ååå vad söt, säger jag som är största kattälskaren. /Knatten

  SvaraRadera
 7. Sååå söt..vill bara pussa på godingskissen =)

  SvaraRadera