onsdag 28 april 2010

Lite lek med kameran

Ja,så är man inne i arbetets lunk då..När man jobbar e.m är det svårt att komma till skott med projekt på förmiddagen..och solen är ju inte närvarande heller..suck!
Idag har jag varit och köpt kattlåda och kattreseburar till kissar små. Vägen till o från stugan ska gå säkert..men jag vet en som kommer att yla i högan sky,..haha! Vårt lilla vindögda troll har kommit på att man kan protestera med hjälp av rösten oxå..suck!


En tur i trädgården visar blommor här o där..fast jag vet inte om det verkligen är alla 80 vårlökar jag planterade i höstas..hm. Kanske de är av ett senare slag..och det hoppas jag..annars har jag nog planterat dem upp o ned..*asg*


En liten fluga kom o spatserade på en krokus..och jag önskar jag hade ett lite värre makroobjektiv. Gu så kul om man kunde komma ännu närmare..Här syns i alla fall flugans sugsnabel..och de är ju smått faschinerande ändå..

En fortsatt härlig vårvecka önskar jag er sötingar!
Kramelikram

4 kommentarer:

 1. Gud vilka läckra kort det är som underbara tavlor =)
  Ja det kommer göra mig gott att komma ut bland folk.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hærlige vårbilder fra hagen din :)

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! Här öser regnet ner idag, men det kommer att göra susen. Växtligheten kommer väl att explodera efter detta. Och Miriam kommer att nysa=)
  Kan tänka mej att det blir ett och annat ylande av kattlåt. Men dom lär sej!=)
  Kramelikram från den Ystra

  SvaraRadera
 4. Ha en skön valborg min vän...kram

  SvaraRadera