måndag 26 april 2010

En skön men hektisk helg...


Vädrets makter har varit på vår sida i helgen..och det är ju skönt att få se solen när man springer med möbler kors o tvärs. Jag som älskar moln..kunde inte låta bli att rikta mobilen mot skyn då o då..*ler*

Som sagt..så var min skinnsoffa lite "busig" men efter många om o men..står den på plats och den passar riktigt bra där oxå. Jag har svårt att skiljas från den..då den knappt är använd utan bara tjänat som utfyllnad i sovrummet en längre tid.

Det mesta är på plats i stugan..och vore det inte för att en jobbvecka kallar nu..så hade vi sovit där redan på en gång..och fixat klart all "piffing".
En trädgårdsgrupp i akacia hade vi oxå köpt..och det var en bra ide..då vi fick chansen att ta måånga och låånga fikapauser i det vackra vårvädret.
Sonen jobbade febrilt med att smälta snön på tomten..och hade sen fullt upp med att inspektera grodor och att tälja grillpinnar inför lunchen. Den öppna spisen har premiäreldats och den enkla lunchen korv med bröd smakade gudagott i naturen.

Kunde inte låta bli att stanna efter vägen hem för att fota ögonblicket innan isen släpper från den stora sjön. Nästa gång vi far här..är det öppet vatten..och då finns andra tjusningar att föreviga.

Önskar er en härlig vecka!
Kramis

4 kommentarer:

 1. Å vad mysigt ni verkar haft det...Men de har vi oxå fast på hemmaplan...Kramis min vän..

  SvaraRadera
 2. Mysigt det blir hos er! Jag glädjer mej så med er!!!!!!!! Vill också få en mysig stuga nånstans......
  Här är det 16 grader varmt idag trots att det är mulet. Det är så härligt!
  Kramelikram!
  Miriam

  SvaraRadera
 3. Aaaaahhhh underbart!! Både bilderna på himlen och isiga sjön och bara känslan av att sitta med er o gotta i så enkelt som korv med bröd :)

  Idag har vi sommarvärme :) Sonen kom just hem från skolan...hade gått i bara t-shirt!!! "Det e skitvarmt ute" var det första han sa. heheheh

  Kram, kram

  SvaraRadera
 4. Ser ju ut att bli bra med soffan när den äntligen kom på plats :)
  Här var det också soligt väder i helgen.

  SvaraRadera