måndag 31 maj 2010

Ääääntligen ledig!


Det var la på tiden..puh! Helgjobberiet är klart och det har varit kaos utan dess like. Robotarna har fått eget liv och spårat ur helt. Nr 1 stal ordrar för nr 2 och tvåan var som ett plåster på ettan. Så fort de kom samman så blev det tjafs..Gaaah! Precis som stökiga ungar liksom. Man kanske skulle ha blitt dagisfröken istället..haha! Det finurliga med detta jobbet är ju att man kan stänga av skiten liksom..och de har ju inget minne direkt..så det är inga "hard feelings dem emellan..*ler*

Nu sitter den här fröken och bara njuuter..med värkande fötter visserligen..men en barfotasväng i gröngräset och lite massage på grusgången i morgon gör susen.
På mors dag får man alltid halsband av sonen i det här huset..och iår hade han varit lite wild n´crazy och valt en tuffare stil. Nu ska mamsen bli lite hipp..hihi! Eftersom han hade beslutsångest i sitt val fick jag hela tre halsband...Undrans var DET beteendet kommer ifrån..hm.

Mycket ska man hinna med på lediga veckan..men just nu väljer jag att tänka kortsiktigt och den tanken sträcker sig bara till kvällens mys i sängen...asså med kudden menar jag..haha! Man har ju kommit upp i den åldern då det är så gudomligt skönt att luta ikull sig efter en lång dag.När kvällen är slut så har man nåt gott att se fram mot..En natts härlig sömn och en ny dag..DET är inte fy skam minsann..*ler* Speciellt inte som de har lovat sommarväder imorrn..hehe!

Todelooo och kram på er...


4 kommentarer:

 1. God afton i stugan :)
  En till som är ledig efter att ha jobbat halv helg , inte ledig en hel vecka efter det. Men 2 dagar är inte fy skam det heller !
  Här har dom inte lovat sol = :(
  Snyggt halsband du fått !
  Ha det gott !

  SvaraRadera
 2. Ååå vilket fint halsband =)
  Gullig son du har.
  Tack för dina ord.
  Just nu känns det skit jobbigt.
  Trodde verkligen att hon och jag var
  tvilling själar men ack så fel jag hade =(
  Men det är som du säger hon har lärt mig en del =)
  Dock har många vänner försvunnit den senaste tiden och det blir väl lite väl märkbart just nu.
  Men men så är livet.
  Kram på dig min vän och nospussar från krull

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hade en välförtjänt god sömn och att det bara är jag som har de hotande regnmolnen, jag kan ju stänga in mig i växthuset, du har förtjänat att sitta ute och bara må!!!
  Ibland kan beslutsvånda vara bra eller vilka härligt vackra halsband du fick av sonen din! Så långt kommer nog aldrig min kvartett - där är det i såfall matbidrag som gäller!!
  Skogstjällskramar

  SvaraRadera