tisdag 1 juni 2010

Sommarsol och basebollträ..


Krikonträdet bjuder nog frukt iår!*ler*
Vädret är gudomligt och man kan inte gnälla på att man har ledig vecka.
Likväl är tanten uppstressad och så "hypad" så jag nästan skakar..
Det är bara å inse att man inte är stresstålig mer.En sväng in i den berömda väggen räcker för att man ska bli hypertant när det ligger på..suck!
Igår var jag nästan rabiat efter en intensiv 2timmars städning av huset..för att äntligen få slå mig ned i solstolen med en bok. Nähä då..Det plingar på dörren och dryyg pensionär meddelar sin ankomst..Gaaaaah! Fasen oxå..jag fixar inte det här. Jag måste få vara ifreeeed! Till slut fattade kalket att det var drags att dra..och jag kunde få lite kvalitetstid.
Några timmar i solen var skönt..sen börjar det rycka i kroppen igen..fram med gräsklipparen..rensa ogräs..fixa hit, fixa dit. Känner mig stressad fast jag är ledig och har HUR mycket som helst som ska fixas. Jag är såå avundsjuk på dessa som bara kan sätta på sig skygglappar..skita i damm och ogräs..skjuta måsten på framtiden och bara vara..suck!
Ett basebollträ i skallen är vad jag behöver..och söker nu någon som kan hantera en riktig sving.

Borde iväg och köpa nödvändiga saker och planera skolavslutning och helgens tur till storsstaden..men jag tror jag skiter i det. Jag drar nog en filt över huvet och försöker nollställa hårddisken istället.

Visar en bild på ståtliga gullvivor som guben gödslat så fint. De blir ju inte små precis..*fniss*


3 kommentarer:

 1. Här är en som är väldigt bra på att sätta på sig skygglappar :)
  Ser ingenting av damm , stök eller annat trist.
  Till gubbens stora förtret *fniss*
  Här var det vackert väder imorse men nu börjar det visst regna :(
  Ha det gott !

  SvaraRadera
 2. Hälsningar från ett "kalk" med medfödda skygglappar och som samtidigt vet exakt hur du känner, det går att kombinera och du kommer också att lyckas, jag lovar. Exv försvann alla mina måsten i skröna om fadderskap, men avundas nog dina 2 timmars städning, dvs att de inte utfördes på Skogstjällsytor.
  Kram och NJUT din ledighet!

  SvaraRadera
 3. Eftersom jag är bra på skygglappar, så ska jag göra mitt bästa för att dela med mej av mina till dej. Just nu har jag ingen ork till nånting och det är inte kul det heller. Men har bestämt mej för att fokusera på det som är bra och föröka se det positiva.....Och imorn kommer det ju Sandvikare hit för att vi ska fira att Jennifer tar studenten på torsdag.....
  Kram på dej och försök att njuta av allt det vackra!
  Syster Yster

  SvaraRadera