måndag 24 maj 2010

Trädgårdsrapport!


Tur att man har givmilda grannar asså.. Min grusgång "kryllar" av nya små lönnträd och näsor har fladdrat över gården som fjärilar tidigare. Är det näsår i år eller??Tur att de bara är att rycka upp..för jag vill inte ha en urskog med lönnar på min väg ner till växthuset.

Den här damen är hemma o snorar o nyser igen..men likväl måste man ju tar en tur och kolla sina domäner. Solen skiner vackert men en nordanvind sveper in och kyler ned..Brr!
Löjtnantshjärtat pryder sin plats.
En tur i växthuset visar att även här växer det så det sprakar..Jisses..det var ju nyss små ihoprullade blad ju..och nu är ju blomklasarna på G.

En ny vacker löksort dyker upp och jag har inte en aaaning om vad det är.Nån minitulpan eller nåt kanske... Tänk om man varit lite smart och sparat påsarna man köpte i höstas..suck!

Grannens snygga Jarvis..kom springande och jag såg fram mot en kelstund med kissen..men nejdå..Han skulle hemåt och hade minsann bråttom. Såg en liten svans dinglande från hans mun..och jag undrar lite grann..var det vår husmus eller?? Jag anar i alla fall att hans matte kommer att få en mycket fin present sen i alla fall..haha!

En tur till Nonnsans blogg fick mig gottesugen..och här gnuggas geniklölarna för fullt..Vi får se vad som händer..och efter kvällens fisk vore det ju gott med nåt sött.
Kram kram

2 kommentarer:

 1. Ja nog växer det så det knakar alltid. Jag har ju bara varit borta två dagar och mina klemetis skjuter iväg på höjden må du tro. Synd bara att det är så förbenat kallt ute, annars kunde man kanske sutit där och sett hur dom gror...=)
  Kram från den Ystra söstera

  SvaraRadera
 2. Härliga vårbilder !
  Här spirar det också av små Lönnträd på dom mest konstiga ställen i år :)
  Vad glad Jarvis matte säkert blev över presenten *fniss*

  SvaraRadera