lördag 19 juni 2010

En alldeles speciell helg...

..och då tänker jag inte på min jobbhelg precis..*ler*
Äntligen blir det bröllop och det här har man väntat på länge nu.
Sann royalist som jag är..tycker jag det är himla kul att Danne o Vickan äntligen slår sina påsar ihop..och ser fram mot små söta prinsar och prinsessor så småningom.

Bröllopet är lite väl uttjatat och man blir tyvärr nästan less. Låt de få ha sin stund och sitt ögonblick..och låt bli att spekulera huruvida Daniel från Ockelbo är lämplig som make eller inte. Herregud..Efter 8 år lär nog Viktoria veta, eller? Det är ingen korkad bimbo som ska bli regent i vårt land utan en varm och glad människa med sunt förnuft och topputbildad för sin roll i framtiden. Vi lever ju ändå i 2000-talet och jag är less på att höra karlar på jobbet kommentera saker som att...-jamen Madde är ju snyggare ju. Jaha! Är det en sådan regent vi vill ha kanske..frågar jag? Näe..kanske inte. Viktoria blir nog bra ändå, mumlar de.
Tids nog kanske även de inser att de inte är skalet som är det viktiga utan innehållet och kvaliteter som man kan leva med livet ut. Hur som helst är det inte lätt att leva med en karl över huvud taget..haha!..men kan man finna de speciella egenskaper man själv söker så är det ju en fullträff, eller hur!?
Man får lov att se lite längre än näsan räcker när det gäller såhär allvarliga steg i livet.En klok sessa har nog tänkt BÅDE med hjärta och hjärna här..hehe!

All lycka till de unga tu!!

Trist nog så jobbar man helgen men får nog garanterat se någon repris på tv sen. Allt jag begär att se..är kortegen med brudparet i vagn..och sen kyrkbröllopet. Jag satt bänkad 1976, som 7-åring, vid förra bröllopet, och tänker inte missa detta..*ler*


3 kommentarer:

 1. Tjenixen !
  Jag kommer också att förmodligen missa det mesta av bröllopet och lika glad är jag för det :)
  Lite uttjatat av press och media redan innan tycker jag.
  Tur man inte är av kunglig börd eller kändis.
  Fy för den lede vad dom bevakas i varje ögonblick !
  Trevlig helg !

  SvaraRadera
 2. Blev själv lite mätt på alla skriverier under veckan i media, men följde det ändå online.
  Hon var bedårande vacker med en underbar klänning och när Daniel höll sitt tal till Viktoria fick även jag en klump i halsen.

  SvaraRadera
 3. Kunde inte sagt det bättre själv! Håller med dej fullständigt! Och dom var ju så vackra och charmiga!
  Kram Kram

  SvaraRadera