torsdag 17 juni 2010

Vad är nu detta???

Sliter på med förmiddagsvecka och är trött så trött..
Igår var vi ut till stugan en sväng för att ställa ut den första latrintunnan för tömning..Näe..vi har inte haft magsjuka eller nåt..fniss..men säljaren var givmild nog att lämna en hel del skräp efter sig..yakh!
Har en buske som blommar så vackert..men vad 17 är det för nåt??


Storasyster trodde att det kanske var någon släkting till hortensia eller nåt..men bollarna är blott som snöbollar. Vet du??
Sitter och samlar ihop lite bilder som ska skrivas ut till tavlor. Tänkte vara lite fyndig och få upp lite av mina alster i stugan. Det är bara att inse..man KAN inte leva utan kameran..haha! Har ett rådjur med litet kid som vandrar runt stugan..och det skulle jag INTE ha nåt emot att ha en fin bild på. Den lilla är ju såå söt!
En annan söting drack nektar ur midsommarblomster i helgen..och var verkligen glupsk. Kolla hur den riktigt står på huvudet för att komma åt..hihi!

Veckan tuffar på om än i sakta mak...tids nog är drygveckan över och solen gassar på en ledig brutta i bikini..haha!
Avslutar dagens blogg med en skön rhododendronblomma som kommer på uttorkade grenar ute i stugan. Den är helt felplacerad och måste flyttas..men se sådan underlig färg. Har aldrig sett nåt liknande..hm.Här ropar kudden för sällskap..så jag säger go´natt!
Kram kram

2 kommentarer:

 1. Inte en susning om vad det kan tänkas vara för buske du blivit ägare till ??!!
  Visst é dom söta Humlorna :)
  Det var en läcker färg på din Rhododendron , har aldrig sett någon sån innan.
  Problemet med Opel verkar vara att den värderas högre på begagnatmarknaden än vad försäkringsbolaget värderar den till.
  Vi kollad på en site igår där man kan se vad bilar är värda och där stod det att en sån Opel som vi hade var värd ungefär det som försäkringsbolaget erbjudit oss.
  Men kollar du på tex. Blocket så får du lägga till minst 10.000 för att få en Opel i motsvarande skick oavsett om den sälja av privatperson eller handlare.
  Ja , ja nog om detta det löser sig nog !
  Som tur är så är det inget akut att köpa en annan bil :)
  Ha det gott !

  SvaraRadera
 2. Hahahaha....läcker bild på humlan...tur den inte tippade över! Jag håller med att utan kamera kan man ju inte vara. Fast jag är inte lika flitig längre.....men det kommer nog tillbaka. Här har du en som legat och pressat i bikini några dagar nu. Och jodå, det syns allt att solen tar. Har fått en skaplig färg nu som duger.=)
  Kram kram från den Ystra Söstera

  SvaraRadera