måndag 14 juni 2010

Slut på helgen..


Nu är man åter med laddade batterier..Vädret kan vi diskutera men avkoppling har det blivit likväl.

Lördagen bjöds på regn från morgon till kväll..och endast nåt enstaka uppehåll fick en att sticka ut näsan o kila på dass..hihi!
Släkten kom på besök då sonen firade sin 11 årsdag..Jisses så den grabben ränner iväg o blir stor. Storasyster med man stannade och åt grillat med oss och strax efter kl. 22 stupade vi i säng. Jag hade nyst o snorat HELA dagen och var allmänt slut. De säger ju att hjärtat stannar var gång man nyser...så i lördags var jag mer död än levande..*snörvel*
Söndagen..dvs. idag sken solen vackert...i alla fall på förmiddagen. Kameran åkte fram och den här fröken har jagat humlor och ålat på backen efter mikroskopiska små blomster.

I den lilla björken intill sittplatsen fann vi ett fågelbo..och som tur var...har jag en karl med låånga armar..så han kunde fota i redet. Och se där..är det inte två små ägg ändå..*ler* Eller små och små..nästan som hönsägg faktiskt..och det är nog duvan som vi sett fara omkring i krokarna. Kul med småbäsar på gården sen..hihi!


Efter lunchen unnade vi oss en tupplur och det är ju såå skönt att bara luta sig ikull och lyssna på vindens sus i träden. Sånt gör man aldrig hemma..och man kan ju bara undra varför. Ute på landet får men en annan lunk..och gör som man känner för. Man slipper ju se alla måsten som ska göras..eftersom vi inte hunnit skapa några än..haha!

Nu kör en dryyg vecka igång och det är dags att öka takten igen. Klockan ringer före halv 5 var morgon och nu är det verkligen uppförsbacke innan lediga veckan kommer.. Det är ändå skönt att man siktar ljuset långt bort i den mörka tunneln..hihi!

Kram och sussi gott på er!!

3 kommentarer:

 1. Åh Ninni du får mig alltid på gott humör.
  Det är du som är söt böna ;)
  Känslorna är som en bergdalbana men det är väl som sagt bara att acceptera.
  Från att sitta stor lipande till att sitta och asgarva. Vad gör man inte för sin lilla konodd =)
  Kram på dig söt böna ;)

  SvaraRadera
 2. Ja du...helgerna går fort! Men för mej är det ju helg varje dag nu...nästan. Så är det ju när man har semester, är arbetslös eller vad det nu är jag är......=)Och att jag glömde Danne.......FY SKÄMS!Hoppas att han kan förlåta mej och ta ett försenat GRATTIS nu! En sån miss!
  Idag har vi haft det första åskvädret, inte nåt kraftigt men i alla fall några smällar. Och om jag inte tar helt fel så lär det nog komma mer inatt. För så brukar det ju vara här.....Och jag älskar ju verkligen åska. NOT! =)
  Ha det så jättebäst!
  Kramelikram!från den Ystra Söstera

  SvaraRadera
 3. Om vädret inte det bästa för tvåbenigar så tycks det ha passat kameran perfekt - underbara bilder - och läser jag mellan raderna så hade ni allt en riktigt kanonhelg med den viktiga födelsedagen och familjebesök. Och konstaterar ett betryggande bestånd av lupiner - jag var annara på väg erbjuda dig litet "bacilluskjord"! Tasskramar från oss som också hade en vas med lupiner till födelsedagsbarnets ära!

  SvaraRadera