onsdag 23 juni 2010

Kraschlandad helikopterpilot och söta bär...Fann den här skönheten igår när vi var i stugan. Vet inte om det är en dagslända eller nåt..Sorgligt är det ändå..att inte få njuta av HELA sommaren. Jag tog tillfället i akt och studerade den med lupp..och de är ju förunderligt vackra dessa.
Klicka på bilden för närmare beskådan...


Igår kväll var det slit o släp i stugan. Krypgrunden öppnades upp för att ventileras ut och vi hittade otrevliga saker som kan vara en källa till min snuva därute. Förhoppningsvis försvinner det nu när allt virke är framdraget och det är fullt blås därunder.

Första året därute blir det inget soldäck byggt..men lite skydd mot solen måste man ändå ha..så vi köpte en paviljong igår som får agera provisorisk parasoll.Undrans hur många muttrar som vi tappat bort i gräset..hihi!

Söta gubbar är inköpta!! Såg ett stånd efter vägen när vi åkte till stugan igår..och fullkomligt kastade mig ur bilen..haha! Nu är jag stolt ägare till 3 liter svenska jordgubbar. Tjoho! Midsommaren är räddad!! *ler*

Kram på er!!


4 kommentarer:

 1. Åhh tusen tack för din kommentar, vad glad jag blir att nya hittar in i min blogg och som dessutom skriver en rad eller fler!
  Du verkar inte vara dålig på foto du heller, har kikat runt och du tar väldigt vackra bilder! Nu har jag bestämt mej för headern, det får bli den som redan sitter på plats. =) Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Mmmm söta bär älskar Ida, jag frossar i all sorts frukt nu, inte sugen på något annat än frukt massor =)

  SvaraRadera
 3. En blandning av ont och gott fint dokumenterad. Och också sländorna lever farligt säger den rödbenta tranan och hoppas också att du kastade dig med försiktighet för omgivningen över de röda så åtråvärda!

  SvaraRadera
 4. Vilken söt helikopter du lyckats fånga på kort :)
  Jag har oxå köpt Jordgubbar nu :)

  SvaraRadera