fredag 4 juni 2010

Skönt avslut på dagen..

Kvällen i Högbo var skön men lite småkylig. Molnen hopade sig och nån droppe regn föll, men sen sken det upp igen. Jag träffade min goda vän Jeanette på plats och sen beställde vi käk. Efterrätt är ju ett MÅSTE på detta ställe och för min del blev det hallontårta och vaniljpannakotta. Hallonen smakade verkligen svensk sommar..Mmm.

Vi kacklade för fullt och då och då lunkade en hästdroska förbi..Vad kul tänkte vi..nåt på gång kanske? Sen dök det upp en hög människor utstyrda i gammaldags stil..jahopp..En bastuba pumpade i bakgrunden och droskan kom åter igen.
Inte förrän kvällen närmade sig sitt slut började vi förstå att det var sommarens lustspel som repeterades. Det är ju Tomas Bolmes gäng som övar inför "Herrgårdslif"!!

Det är ju så härlig miljö på bruket och tyvärr så är man lite dålig på att nyttja det trots att man bor så nära. Förhoppningsvis blir det fler turer upp dit..om inte annat för att äta hallontårta..hihi!
Du vet att jag "nappar" när som helst Jeanette!!

3 kommentarer:

 1. Vilket härligt sätt att avrunda en dag på, trevligt sällskap, onyttiga men härliga kalorier och på köpet en förhandstitt på sommarens begivenheter i unik och väl snart av många bortglömd miljö! Ovanpå allt det sover du nu säkert både gott och ovaggad! Tasskramar

  SvaraRadera
 2. Mmm, vad det såg gott ut..

  SvaraRadera
 3. Heeej :))
  Suttit här igen och bara njuutit av dina vackra foton!!! Och givetvis ditt otroligt mysiga sätt att skriva blogg :)
  Gillar bilden med den oooootroligt blåa himlen i bakgrunden! Guuu så fin!

  Desserten ser minsann gottig ut!!! Jag älskar allt sånt däringa gottit :) Fast jag älskar ju allt man kan stoppa i munnen vad det gäller foder ;)

  Hoppas du får en härlig helg med mycket solsken och vila...& kanske doppa fossingarna i sjön... ;)
  KRAMISAR

  SvaraRadera