måndag 7 juni 2010

Gårdagens tripp till Gröna Lund......var jättebra! Vi hämtade sonens kompis Lukas vid 9 och "landade" vid Grönan strax efter kl.11. Vädret var perfekt..lagom med sol och ändå svala vindar. Grabbarna öste på med karuseller och sprang hej vilt. Sen måste man ju ha glass och sockervadd oxå..*ler*

Sonen äter ju inte godis annars men nu passade han på..när det liksom var tillåtet.
Jag hade inte alls tänkt åka karusell..då jag blivit lite mesig på den fronten..men så fick jag syn på "kvasten"!!

Guu va läckert! Har sett sån där hängande berg-o-dalbana på tv och alltid velat testa. Jag köpte biljetter såklart..men nån tur blev det tyvärr inte..då tiden på slutet blev för knapp..och köerna var såå långa. Jahopp! En annan gång kanske..suck!

Petter värmde upp på scenen och den nya låten är ju sååå bra! Vid 17-tiden skulle vi dra hemåt..men så blev det inte alls. Vi hade parkerat på Grönan-sidan och nu gick det fasen inte att komma ut därifrån pga maratonfånarna i trikåer..Gaahhh! Vi fick parkera och ta en prommis ett tag..och sen fick vi sick-sacka ut ur storstaden för det var ju avstängt både här o där..Jaja..hur det än är..så är det skönt att lämna spektaklet bakom sig. Förstår inte hur folk pallar med att bo sådär..huvva!

Sent på kvällen låg tre utslagna offer i soffan och trynade till en film.
Kul var det..men skönt att det är över..haha!

Kram

2 kommentarer:

 1. Vilket härligt bildcollage av en lyckad utflykt även om det inte frestar mig till Gröna Lund men desto mer väcker en längtan efter sockervadd! Förstår att ni blev utslagna, men hoppas ni haft en bra dag nu, här bröts den av päckligt åskväder och störtregn, jag fick offra mig för att rädda det nyplanterade innan det simmade bort!
  Nationella tasskramar från Skogstjäll
  Ps. Var filmen bra?

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder från ert besök på Grönan !
  Den där hängande bergbanan hade jag velat testa , fartgalen som man é :)

  SvaraRadera