söndag 25 juli 2010

En shoppingtur....

blev det allt igår. Jag som skulle ha lite färgnyanser i stugan har återigen fastnat i en neutralfärg som går i jordfärger..suck! Med närmare eftertanke så bromsar sinnet återigen för starka färger och man kan glömma rött,blått och gult. Näe..det är liksom inte alls jag..Det blir återigen i den romantiska stilen för den känns mer rätt för mig.
Det här kom jag hem med igår..så förstår ni mer vad jag menar.

Åerigen rosa,vitt och ljusgrönt. Och jag som inte ens skulle ha plastblommor heller..Nåja..det blev tygblommor ändå..haha!
Guben är rätt van vid min shoppingraider och idéer så han höjer inte ens på ögonbrynen längre..hihi!

Här öser regnet ned och det var väl på tiden!! Det har regnat HELA natten och dagen ser ut att bli likadan. Skönt med en innedag för att pyssla och få ordning på alla foton man tagit. Ligger efter med både hemsida och fotosida så nu är det dags att göra en uppsträckning där.
Imorgon ska det bli lite sol och 23 grader och då drar vi nog ut till stugan igen. Gissa en som längtar efter att pyssla därute med allt det nya..*ler*

Hoppas er vecka blir fin och lagom varm och fylld av avkoppling.
Kram säger..

3 kommentarer:

 1. Fina saker du innhandlat...Tycker oxå att regnandet är skönt...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hrm, regn??
  Inte en droppe regn här nere, trodde väl aldrig att man skaulle önska regn på sin semster. Men efter 3 veckor utan en droppe regn går trädgården på knä och det är helt omöjligt att vattna för egen maskin nu.

  ps. snygg skymningsbild

  SvaraRadera
 3. Dina inköp skulle kunnat varit mina! Och eftersom jag varit litet senfärdig och nu upplever dig baklänges, så har jag ju också fått se en del av det på plats (jo, jag sitter om inte med förstoringsglas så med uppförstorade bilder så klart och bara njuter!)

  SvaraRadera