måndag 26 juli 2010

regn,regn,regn...

Jaha, ska man gnälla nu igen då?
Först -30 och snö upp till halsen i vintras. Sen +30 ,en hetta som var snudd på olidlig..och nu en massa regn. Var tog begreppet LAGOM vägen?? För en kvinna som gärna jagar kantareller önskar man sig gärna vatten OCH sol i lagoma doser. Förslagsvis regn om nätterna och strålande solsken om dagarna, fast det kanske är för mycket begärt. hm. Frodas gör det ju ändå därute..fast regn och blåst har knäckt mina riddarsporrar och vickat hammocken ett antal gånger.

Som tur är klarade sig ett gäng sporrar i alla fall.*ler*På frukostaltanen frodas det med..fast i betyderligt mindre skala iår. Jag som brukar ha en uppsjö växter därute med stora klockor från änglatrumpeter osv. Det är ju ett medvetet val för att ha mindre att sköta..men ändock saknar jag min grönskande oas därute.
Så slog äntligen blomman ut oxå. Som jag väntat...
Jovisst är det en Afrikas Blå Lilja och den som väntar på nåt gott..hihi!Trodde inte en kisse kunde le..men Millan har bevisat motsatsen. Här kommer lite positiv katt-energi!!Ha det så gott alla glada..och hoppas att regnet drar vidare neråt Svedala så Ingela får tillbaka sin gröna gräsmatta igen.
Kram kram


3 kommentarer:

 1. Tack för det Ninni!

  Men vi verkar vara i onåd med vädergudarna.
  Strålande sol och 26grader just nu....

  Vad vorde våra liv utan våra älskade katter!

  SvaraRadera
 2. Jag håller fullständigt med,om att vädret är en aning knasigt....
  Solen får gärna komma fram igen...
  Men trots att det är mulet ute,så är det iallafall varmt...
  kram

  SvaraRadera
 3. Regnet drog nedåt - vi fick ca 40 mm på några timmar idag, rabatterna och förhoppningsvis svamparna tackar medan kvarteten pryder insidan av rutorna med sina kattnosar och jag gör som du, dvs efterlyser lagom Och Afrikas blå lilja ....gör att du får drömkramar från oss!

  SvaraRadera