måndag 2 augusti 2010

Semestern tuffar på......så sakteliga. Vi har en skön lunk i stugan och där platsar ingen stress o jäkt. Vi har återigen haft en vecka fylld av avkoppling,fisketurer och bokläsning. Besök har kommit och gått och det mest långväga var svägerskan med man från Linköping. De bodde i vårt hus när vi bodde i stugan så vi slapp trampa på varandra..*ler* En tur till Wij trädgårdar och Vildmarksgalleriet har gjorts och mer om det kommer sen.

Lite piffing i stugan blev det allt efter shoppingen och här ses beviset.


Väl hemma i huset har jag kastat mig över trädgården och våra små ludna besökare som trängs i den Sibiriska Spirstånd som tronar på gräsmattan. De är ju så rasande söta dessa små liv..
Sista veckan på semestern ska planeras noggrannt. Lite sedvanlig shopping inför sonens skolstart i höst. Herrejösses..kisen ska ju upp i 5:an nu och växer så det sprakar. En tur till Eckerö ska vi oxå hinna med och starta rastgårdsbygget i stugan..Om fredag är det tjejfest på landet med brudarna från förra årets skola. 5 kacklande höns kommer att bli hesa och framförallt törstiga..hihi!

Sedvanligt avslutar vi med en solnedgång, men av det ovanligare slaget..


En härlig vecka önskar jag er!!
Kramelikram

3 kommentarer:

 1. Skönt att du tar det lugnt! Och jisses så mysigt det blir i stugan!!!!!! Här går nu mina sista semesterdagar och det känns faktiskt helt ok. Kanske beroende på att jag kännemej motiverad inför det nya jobbet eller kanske är det vetskapen att jag bara jobbar två veckor innan det är dags för två veckors semester igen.=)
  Wij trädgårdar är så fint....jag var helt betagen av den platsen!
  Kram kram från den Ystra!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Har haft min första arbetsdag idag, fy vad segt. Tufft att gå upp 03.45 efter att ha haft goa sovmorrnar i 4 veckor. Men ösregnet gjorde det lättare, jo, vi har äntligen fått regn, men det lär nog dröja innan gräsmattan blir grön igen.

  SvaraRadera
 3. Inte bara en sagolik solnegång utan en minst lika vacker komposition av den - men sen låter den sista smesterveckan en aning mer än väfylld, räcker tiden undrar Skogstjälls lättingar

  SvaraRadera