måndag 30 augusti 2010

Tur till Ikea...

...blev det idag och fler än syrran och jag hade visst tänkt samma tanke..för det var knökfullt på parkeringen.
Nåja..vi visste ju vad vi skulle ha så vi armbågade oss fram till tunnorna..grabbade tag i en varsin och sen lite småplock efter vägen o fram till kassan. Såå smidigt! Både systeryster och jag köper kattsand från Lidl..men måste erkänna att deras förpackningar är urusla. Nu ska vi förvara sanden i plåttunnor i stället..och det skadar väl inte att den är snygg heller. Skopor införskaffades på djuraffären, en sån där variant för hundfoder så nu kan man fylla kattlådan pö om pö utan att drälla överallt. Väl framme vid kassan började vi förstå trängseln på Ikea. En hel drös galna fruntimmer plockade på sig orkidéer i olika färger. Visst är 49kr billigt men då ska man tänka på att räkna antalet blomstänglar oxå. De säljer enbart två-stänglade för det priset..och varje människa vet väl att man köper minst tre..för att få njuta av långdragen blomning. hihi!


Lite strosande hann vi med..liksom en kaffe o räkmacka. DEN satt fint i kistan måste jag säga..och gamla minnen av räkmackor kontra gallstensanfall existerade inte denna dagen.


Väl hemma måste ju "katt-tunnan" testas såklart och man fick genast feedback på sitt inköp från Oliver. -Den här funkar att bajsa i..tummen upp!! Ok, det var väl inte riktigt så jag hade tänkt...haha! Får nog se till så locket ligger på sen...

1 kommentar:

  1. De tønnene fra Ikea er veldig fine og så lurt å bruke de til kattesand. Jeg har ønsket meg slike en stund til kattefor og hundefor. Jeg ser katten din likte den godt også :)

    SvaraRadera