tisdag 31 augusti 2010

Finfrämmande och stel nacke..Det märks att hösten raskar på för nu har busiga ekorren återvänt och skuttar runt och samlar nötter.
Den sitter i grannens lillbjörk och kastar sig över till hasselbusken som numer är gigantisk..och vips så kommer den ut med en nöt..som den genast gräver ned vid björkens stam. Måntro att den lägger upp vinterförråd allaredan??Kunde inte låta bli att busa med den..och liksom förra gången när jag tjattrade på och härmade den..blev den lika förbaskad och satt o stampade och piskade med svansen..haha! Snacka om kort stubin asså..Ju snabbare man smackar med tungan desto mer upprörd blev den.
När jag sen gick ut för att fota den satt den snällt kvar och kikade nyfiket..eller så var han paralyserad av skräck..haha! De är ju så himla söta dessa små liv så kameran smattrade på för fullt..*ler*

Lite händer för vidbränd käring här..och ett rehabmöte finns inbokat till nästa vecka. Nacken är stel på båda sidor nu och värken kryper upp till lilla hjärnan som idag känns som ett uttorkat russin..suck!
Skulle nog behövt en sån där stödkrage..men efter ett inre vision av Martin Becks rödhåriga granne med upptryckta kinder i stel nackkrage..så gav jag upp tanken..haha! Det får räcka med min micrade varma vetekudde istället. Fast det är klart...en "stänkare" kanske hjälper det med...fniss!

1 kommentar:

  1. Hihi Ta en "stänkare" du..om inte annat så kanske tillvaron blir roligare,en stund iallafall...
    Skämt o sido Du får krya på dig min vän...kram

    SvaraRadera