torsdag 2 september 2010

Energiknippe med sockerkick!

En ny dag och ett nytt utseende på bloggen! Som vanligt vill jag att bloggens färger ska komma från bilderna jag fotograferar men det som är nytt..är att kunna blåsa upp bilderna i mer originalstorlek. Numer är adressen: foto-bus.blogspot.com
Vi testar så här så får vi se...

Dagen idag började med energi som heter duga. Jag började med att städa spisen och av rena farten blev både ugn och diskmaskin skinande rena. Såna här saker halkar lätt efter i städningen och blir snabbt "sunkiga". Hur 17 kan en diskmaskin bli så äcklig?? Vid 10-tiden var allt klart och man kan konstatera att dagen ändå bara börjat.Gårdagen bjöd på både finfrämmande och lite bak i ugnen. Sambon har suktat efter nåt gott och en äppelkaka med marängtäcke var planerad. Trots dignande äppelträd härhemma blev det en variant av hallon/blåbär istället. Lite väl söt för min smak men gäst och gube smackade gott i alla fall. Storasyster kom förbi med söta Maja..en fyrvägskorsning med inslag av Shih-tzu. Hon är såå rasande söt och älskar att komma hem till kissarna. Till hennes stora besvikelse ville inte Oliver busa den här dagen..men han kunde inte hålla sig undan ändå..*ler* Lite fascinerad är han allt över liten vovve.

Visst är hon himla söt!!

Solen strålar därute men ändå kryper inte tempen upp i mer än 16 grader. Gäller att hitta ett skönt läge i lä och mysa med en bok och se tillbaka på ett gott dagsverke. Dagen är ju inte slut än..men man måste ladda batterierna inför nästa åtagande som sker på eftermiddagen..Ja,ja..ingen rast ingen ro..hihi!

Kramisar


2 kommentarer:

 1. Maja är verkligen söt hon...Kakan ser god ut...Synd då att jag inte hade,
  "vägarna förbi" hihi
  Hoppas du hittar nå skönt ställe med din bok...
  Kramar till en "go" vän.

  SvaraRadera
 2. Tjingeling !
  Äntligen så fungerar nu vårt bredband felfritt !!!
  50-öringarna slutar att gälla 1 oktober , men man kan visst lämna in dom på banken t.o.m mars 2011.
  Ser smaskig ut den där pajen !
  Söt liten vovve din syster har !
  Här är det lite varmare än uppe hos er , igår hade vi uppemot +20 grader :)
  Ha det gott !

  SvaraRadera