lördag 4 september 2010

Triss i bilder...

Kunde inte alls långsova idag utan var uppe med tuppen medans grabbar fick sin skönhetssömn.
Solen kikade fram och det VAR faktiskt is på bilrutorna..Första iår för oss då..hepp! En liten morgontur med kameran i trädgården skapade en ny etikett här på bloggen. Triss i bilder kommer här!


Vad dagen har att erbjuda får vi se. Vi drar till stugan och försöker koppla av med antingen fiske eller att gå på kantarelljakt. Klart kameran följer med.
Ha en strålande skön lördag!!


2 kommentarer:

  1. Hej Ninni å tack för titten på min fotoblogg...har kikat runt lite å du tar fantastiska foton, var även inne på din hemsida med mycket bra text och information....e helt övertygad om att vi har våra nära och kära med oss trots att de inte e här...ha de bra och ta hand om dig!! / Kicki

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack så jätte mkt :) Den är liite mystisk den ;P Vaknade tiidigt en morgon i juli (3-4 slaget) och såg bara ett rosa/orange sken från fönstret, och kunde inte annat än kasta på min morgonrocken och ta kameran i handen :P Det där en är av de "senare" bilderna. Tänkte lägga upp de mer rosa bilderna på onsdag ;) som är när solen precis spricker upp från horisonten.
    Kram kram
    - Hehe, tack :) Ska fösöka att göra så gott jag kan :) Hoppas på att det blir snö lite senare i år också, för det är så fint på bild. Då det är första året jag har min kamera (köpte den i slutet på juni, så har mkt kvar att fota när det gäller årstider.) Satsar även på en tur ner till havet snart med kameran :) Du hade även en vääldigt fin blogg och dina bilder är ju bara för vackra! Kram Kram

    SvaraRadera