fredag 24 september 2010

Stugmys i helgen..

Nu har vi inte varit i stugan på hela två veckor..och nu far vi dit vare sig solen skiner eller inte. Sonen har egna önskemål inför helgen han. Veckan har varit tuff med mörka mornar..och han har varit såå trött, stackarn. -Hoppas att det regnar hela helgen i stugan..för då kan man sova HELA dagarna..sa han. haha!
Vi är fler i huset som ser fram mot pysiga dagar med god bok och smarrig mat. Här ska bara packas lite mat och kissar små..så drar vi iväg till prasslande aspar och tranornas skri i fjärran...

Klart man måste ha bild i fotobloggen så denna gången blir det två foton på samma blomma, clematisen.
Detta är en morgonbild...

Och detta är samma blomma på kvällen...Snacka om olika färgnyanser!
En härlig helg till er alla sötingar!!
Kram kram


2 kommentarer:

 1. Underbart vackra bilder vännen! ;-D du är så otroligt duktig med kameran <3

  hoppas att helgen bjuder på mycket avkoppling får er del!.. passa på att njut av hösten, nu när den är här! ,-D ... och att sova halva dagen, och sen tassa runt i myskläder och göra just ingenting tycker jag låter som ett perfekt sätt att tillbringa helgen på!!..
  själv är det nattjobb.. går av på söndag morgon.. så eventuellt att det blir något vettigt gjort då för min del. men vi får se. ;-D
  kramiz på dig min vän och mys på!

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får en skön helg i stugan och att Danne får sova hela helgen.=) Här regnar det som bara den och är riktigt höstväder. Nu ska jag åka in till stan och träffa Jennifer! Längtar så efter henne!
  Kram kram Miriam

  SvaraRadera