tisdag 19 oktober 2010

Höstrusk!

Här var ju så vackert med alla färgglada färger på träden men de är ett minne blott nu. Igår härjade ett blåsväder utan dess like och nu ligger alla löven på backen..suck! Guben har satt på vinterdäck för imorgon KAN det bli 5 cm snö...Näe..inte allaredan!! Å andra sidan slipper man ju den gråa årstiden om det blir vitt på en gång..Jaaaa!

Har inspirerats av min goda vän Miriams stickfrossa. När hösten gör sitt intågande rycker det i fingrarna efter nåt pyssel. I källaren hittade jag ett NÄSTAN fullgjort projekt som jag var tvungen att iordningställa innan jag sätter igång med nåt nytt.

Den här barntröjan började jag med för typ 4-5 år sedan..haha! Inte modern utan ultramodern..hihi!

Humöret är på topp även om man är helt slut den här veckan. Upp kl. 04.15 är väl ingen höjdare heller..suck! Tids nog är det slut med detta och normalare arbetstider hägrar. Efter den här veckan har jag ledig vecka innan jag tillträder min nya arbetsplats. Såå skönt!!
Man måste ju få landa lite i tillvaron oxå..*ler*
Kramelikram

4 kommentarer:

 1. Det är nog bara att gilla läget när det gäller vädret. Vi har inte haft det mycket bättre, hårda vindar med piskande regn idag. Till helgen hotar dom med snö även i lilla Svedala.
  Så även jag får sätta maken i arbete och byta till vinterdäck. Måtte det inte bli samma skit som förra året då man var ute och skottade trottoaren varenda dag.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att tillvaron blir mycket bättre,när snön kommer å lyser upp...Snygg tröja!

  SvaraRadera
 3. Just nu ösregnar det här :(
  Tänk jag trodde det var apan du ville gosa med ;-)
  Hur mycket väger din Oliver ?
  Vet du normalvikten på en Birmahanne ?
  Hittar inget bra svar någonstans :(
  Tjenixen !

  SvaraRadera
 4. Tröjan blev ju jättefin! Bra att jag kunnat inspirera dej lite;).
  Ja här är det också varning inför helgen med snö och halka, det är nog dags att sätta på vinterdäcken nu. I helgen som gick hade vi blixthalka och det var ett antal bilar som kanade av vägen.
  Kramelikram!

  SvaraRadera