torsdag 7 oktober 2010

Oliiiidligt vacker!


Jodå..nu slår liljan ut minsann och den är såå vacker. Igår slog en knopp ut och man kunde känna ljuvlig doft..idag har två blommor slagit ut..och det luktar...rätt starkt faktiskt. Det är en frän doft som känns bekant med ändå inte. Inte förrän guben kläckte ur sig. -Jamen det luktar ju som en gammal tant som har kissat på sig för flera dagar sen!!! Hahahaha..han har såå rätt..det luktar nästan gammalt urin av växten..Urrk!

Undrans hur det luktar när ALLA knopparna slagit ut..haha! Den kanske får åka ned i källaren eller nåt..Kanske är det någon som fyller år snart...hm. hehe! Denna ska garanterat planteras ut i vår..och ska INTE stå inomhus. Blä och tvi!!

Synd att något så vackert kan vara så avskräckande...Nån som vill ha ett fång kiss-liljor kanske? Nähä...tänkte väl det..

5 kommentarer:

 1. Tyvärr så är min "gubbe" allergisk mot sådana kissluktande Liljor :)
  Men vackra är dom !
  Din ena misse är väl en Birma också ? Eller är han en Ragdoll ? Söt är han också i vilket fall o dom andra missarna med :)
  Ska testa att fota honom ute någon dag. Jag tog ut honom en sväng innan ikväll med "påtvingad" sele :)Gå på singel det var inget för honom det lät han mig förstå med blicken ! Var bara till att bära kisse till slät mark :) Blött gräs var inte heller en upplevelse han verkade uppskatta ngt nämnvärt , det var ett fasligt skakande på tassarna o skuttande språngmarsh framåt *fniss*

  SvaraRadera
 2. Jättefin blomma, men doften avskräcker... :-)
  Dessutom är jag urkass på blommor, det enda jag inte lyckas ta dö på är orkideer så hela vardagsrummet badar i orkideer hemma hos oss.

  ha en trevlig helg"
  Kramiz från ett grått Skåne

  SvaraRadera
 3. Tackar som frågar,men jag tror jag avstår. *Ler*
  Önskar dig en underbar helg iallafall...Kram

  SvaraRadera
 4. hahhahahhahha!! *asg* kan verkligen känna doften! synd att något så vackert ska lukta så avskyvärt!... och inte så lite underligt att den luktade gott när det bara var en blomma utslagen!!?? ... nån ny art kanske? ;-D

  SvaraRadera
 5. *asg* doften som nästan dödar! Men otroligt vacker är den! Alltid nåt!=)

  SvaraRadera