söndag 14 november 2010

Kaos halva natta!!

Ja så skulle nya diskmaskinen på plats då och det bidde strax kaos i köket. Nåt jag INTE gillar..är oreda,stök och sågspån men ibland får man bita ihop. Då vi bara är 3 personer i hushållet så har vi tidigare haft en liten, typ bänkdiskmaskin som varit osynlig inbyggd i ett skåp..men nu skulle en lite större pjäs in. Så lite åverkan som möjligt på inredningen tyckte vi..så vi köpte en smalis på 45cm som passar i befintligt skåp. Det andra kravet var en rostfri och tystgående och en som har plats för helgtallrikarna som är väldigt stora.
Först kl. 00.30 var allt bortstädat och klart..och nu återstår bara lite målning och någon list. Duktig och ihärdig sambo man har....eller är det månne ångesten över att diska för hand som gav honom raketfart i baken? hehe! Snyggt o prydligt blev det och nästa på tur är en rostfri spis..men det får bli ett framtida projekt.

5 kommentarer:

  1. Tjusigt det blev !!!
    Ser att också en av missarna varit med o inspekterat :)

    SvaraRadera
  2. Nog inte ångest att diska för hand tror medmänniskan som är fullkomligt omodern om än möjligen litet häpen över hur mycket disk det kan bli efter en tvåbening och 4 päslbollar. Snarare en lätt oro att porslinet inte skulle räcka till fars dagsmiddagen?

    SvaraRadera
  3. Men snyggt blev det,trots tidigare stök..hihi
    Det var ett tag sen jag besökte dig...Så nu har jag uppdaterat mig lite...
    Snygga bilder,härligt med snö!!!!
    Kramiz

    SvaraRadera
  4. Skitsnyggt! Ja utan diskmaskinen är livet allt bra mycket lättare! Och den matchar ju din enorma kyl perfekt! Fast det kanske var meningen;)
    Kram Kram från den Ystra Söstera!

    SvaraRadera