fredag 3 december 2010

Kattbus och juleljus.

Även om man är hängig så kan man inte låta bli att uppskatta morgonljuset när solen klättrar upp på himlen. Vi har haft flera vackra dagar nu och ingen mer snö från himlen. Gårdagens bitande -22 ska krypa ned till -7 idag. Det låter otroligt på ett dygn..men det är på god väg faktiskt..*ler* Nu törs man köra tvättmaskinen igen utan att påfresta elen i huset då bergvärmepumpen går för fullt. Har man gammal skrutt till tvättmaskin så...*ler*

Det här vaknade man till idag!! Någon katt har haft vääldigt kul med adventstaken och jag misstänker starkt fröken Millan. Hon har en förkärlek för att spela hockey med små svampar och en saknas fortfarande. Morgonen börjades med en sväng med damsugaren..för den här gröna mossan skräpar minsann ännu mer än den vita. Jaja..är man ändå hemma så kan man väl städa igen då..morr!

Energin är väl inte på topp här..men lite ljusslingor har jag fått upp och en ljuskrans till ytterdörren.
Jag älskar småljus i alla dess former och kan ha små glasburkar med ljusslingor här o där.
De tar inte så mycket energi och de kan vara tända dygnet runt om man så vill. Ingen katt gör sig illa heller..det är ju annars ett gissel om man gillar tända ljus.
Äntligen fredag säger jag...även om jag varit hemma hela veckan. Hur som helst så är det skönast när ALLA är lediga och man kan mysa på ett helt annat sätt.
Trevlig helg önskar jag er..
Kram3 kommentarer:

 1. Så mysiga bilder du har! Och det där med busiga katter känner jag igen. Maja har ju sina hyss och lockar in pinnar och såna grejer utifrån. Men Oliver var en "plockare". Han kunde aldrig låta nåt vara....vilket resulterade i att det aldrig fanns påskris exempelvis. =)
  Ha en underbar helg!
  Kram Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag valde medvetet bort adventstaken som man kan ha mossa i i år.
  Hade en stark misstanke om att busiga katter kunde gilla sådant :)
  Här lär det också bli ljusslingor i år för bränd katt luktar illa ;-)
  Har varit i stan o köpt 2 överspänningsskydd = 1 till datorn o 1 till TV´n o sen bidde det ett dassalock med en Guldfisk på :)

  SvaraRadera
 3. hihihi.. ja det där med adventsljusstaken känner jag allt igen!.. även mina små busfrön brukar kunna peta lite på den.. sen hittar man vitmossa över hela lägenheten! *suck*

  att sätta upp ljusslingor lite varstans tycker jag är jättevackert och mysigt. de skapar ju en sådan underbar stämmning hemma!.. och kopplar man dem sedan till en timer.. ja då sköter det sig ju självt! ;-D ... Levande ljus blir det inte så ofta här hemma tyvärr... just pga katterna... men vi ahr dock tänkt till lite nu i nya lägenheten.. vi har satt upp ljusstakar på väggen! ,-D så pass högt och fritt.. så små pälsbollar inte kommer åt dem!.. ;-D så lite ljus kan vi allt tända.. ;-D

  SvaraRadera