tisdag 30 november 2010

Snorigt o feber...

...och kravligt är det här minsann. Varför blir man såå slut bara av att gå i trapporna?? Efter rask sväng med snökaran i grindhålet blev det en uppfriskande dusch. Ibland räcker det med en uppfräschning för att jaga sjukan väck..och man kan ju inbilla sig att man är friskare i alla fall..*ler*
I helgen flyttade guben upp tv-n på väggen istället för att använda stativet den stod på. Jamen va bra..tyckte Oliver. Nu finns det ju en till plats att ligga o jäsa på..
Kom på sen att det inte alls är smart att fota med blixt mot tv-n. Var hemma hos en kompis tidigare..och fotade hennes kisse som gick framför hennes tv, en modell liknade vår. Vaaa? TV-n slog på sig själv helt plötsligt. Efter några till blixtar med kameran kunde vi konstatera att det var blixtljuset som lurade tv-n att sätta på sig själv. Jaha..lite kul o mysko tänkte vi. Nån vecka senare meddelade vännen att tv-n gått sönder efter det!! Vaa? Jo, ljudet hade slutat funka..och så hade hon i två veckor innan hon lämnade in den.
En tanke bara..skjut inga kamerablixtar mot tv-n...för det KAN bli tok..hihi! Som tur var, hade hon garanti på tv-n men talade INTE om vad vi hade gjort..haha!
Bullbak igen?? tänker ni väl...och på sätt o vis är det väl så..fast bara på låtsas..haha!
Nu tjatar de i sonens skola IGEN att man ska baka. Det räcker liksom inte med de 50 bullarna jag gjorde tidigare..nänä..nu ska man baka typ 4 sockerkakor OCH 100 st julgodis oxå. JAG BLIR SÅÅ TRÖTT!! Har de inget liv de som kommer på detta??
Jag blir halvt ihjälstressad jag..för man har ju lite att dona med själv till jul..och hur ska man hinna?
Så kom guben i huset på en bra ide. Vi KÖPER grejerna och paketerar om dem..och lämnar in till lucia i skolan!! -Va? - menar du att vi ska fuska ihop ett bak? sa jag. -Jamen såklart..tyckte guben..haha! Sagt o gjort! Guben köpte 4 st saffranskakor och en hel drös med ischoklad och nu har sonen och jag just stått och grejat med prismärkning och fördelning.
Guu så bra det blev..och ingen misstänker väl att man inte bakat själv..eller???
Nåja..det SKITER jag i..Nu kan jag ta det lugnt igen och tänka på min egen jul och allt som ska fixas..och skolan får ju likväl in pengar till sin skolresa ändå.
Det är allt en klurig guben jag har....inte sant??

Eftersom sonen ändå har studiedag tar vi en skön stund i soffan med lite glögg och myser till bästa julfilmen.-Polarexpressen-.
Det är pysmys på hög nivå det...*ler*

Kramen




8 kommentarer:

  1. Tack för tipset ang bak till skolan...Mycket smart av din man tycker jag...
    på så vis blir ju alla nöjda o glada ju...
    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Uscha för att vara förkyld :(
    Hoppas du kryar på dig snabbt !
    Så söt han är Oliver framför TV´n.
    Tänk att blixten kan lura TV´n till att starta så där ??!!
    Tur att det var garanti kvar :)
    Här lägger sig Kjelle oxå lite precis överallt.
    tycker minsann det var en fiffig idé din gube hade !
    Varför ska man stressa ihjäl sig själv när det finns att köpa färdigt ;-)
    Vet inte om det hjälper att jag klär ut mig till en rosa gris med vingar ??!!
    Har en kompis som lovat att komma hit o katapulta en gris framför köksfönstret nästa år när vi varit ihop i 20 år :)

    SvaraRadera
  3. Nog inte förvånad över husets uppfinningsförmåga, hoppas bara att inte den krävande läser dessa rader. Smart tänkt men vad säger lagen om upphovsrätt - fast ok det fina emballaget är ju äkta!!!

    SvaraRadera
  4. Är det någon som frågar så får de sanningen såklart. Men då får de oxå veta vad jag tycker om detta påfund..hehe! Baka gör man med kärlek..och hembakt utan kärlek är lika med fusk. Vill de ha fusk så får de fusk..haha!

    SvaraRadera
  5. Hej fina du. Tusen tack för det vackra kortet och den vackra ängeln, den hänger ovanför hennes säng nu =) En vacker skyddsängel från en annan ängel.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag var vansinnig på detta bakande till olika insamlingar i skolan! Ville betala mej fri, men se det gick inte. Nej då här skulle bakas och stå i.... Gud vad less jag var på detta. Men jag engagerade mej inte speciellt mycket. Gjorde enklast möjliga hela tiden.....Ska skriva mer i mailet senare...
    Kram kram från den ystra söstera!

    SvaraRadera
  7. Tycker allt ni gjorde helt rätt med "bakandet" jag! ;-D.. det blir ju inte direkt billigare om man ska stå och hålla på själv heller... så varför inte? på detta sätt frigjorde ni ju också mycket tid! tycker ärligt talat att det är fräckt av skolan att kräva bakning och allehanda andra saker av föräldrarna!..

    så det är fler än jag som älskar Polarexpressen! ;-D väldens bästa Julfilm enligt mig! <3 första gången jag såg den blev jag glad och varm innifrån och ut!.. önskar att jag fått se den när jag var lite yngre... då hade Tomtetron hållit sig längre... njut av den tillsammans med Danne du! ;-D

    kramizar!

    SvaraRadera
  8. Har inte provat saffransglöggen, jag tycker bäst om den traditionella sorten. Och det är inte bara den med alkohol som inmundigas, nej då även den alkoholfria slinker ner*asg*. Ett bra tips att plocka fram gamla skolkort....undrar var jag har dom? Nu har du satt myror i huvet på mej!;)
    Kramelikram från den Ystra Söstera

    SvaraRadera