lördag 1 januari 2011

Fyrverkerier och missar..

...är minsann ingen lyckad kombination. Det har inte varit så mycket raketer tidigare i byn men igår kväll var det lite väääl mycket. Liten Oliver blev orolig framåt senkvällen då det dundrade därute och den här gången dög det inte att krypa under sonens soffa. Nä,nä..mörkt och trångt ska det vara och till slut fann han en lugn stund i städskrubben bakom pappersinsamlinge. Stackars lilleman...
Väl framme sökte han trygghet hos Majsan som är lugnet själv..och hon fick stå ut med en orolig pälsboll i hasorna..hihi!
Hur som helst så är det inte lika illa som förra året..så han kanske vänjer sig. Likväl kan man bli lite ilsk över alla som skjuter fyrverkerier i tätbebyggt område. Det är väl tal om att det i framtiden kommer att krävas speciella tillstånd för "vanliga" människor att leka med smällare sen och det är ett himla gott besked tycker jag..Man kan väl hålla till på någon central fobollsplan eller nåt..så slipper de vilda i djuren bli skräckslagna oxå. De har väl det tillräckligt tufft en vinter som denna..morr!

Dagen idag är lugn och missar myser både på längden o tvären.
Millan och Oliver hade kramstund i puffen...

...och sen var det parnerbyte och Majsan kom in i leken.


Det är så gott att alla tre går så bra ihop och tycker så mycket om varandra. Vilka godbitar jag har...*ler*





5 kommentarer:

  1. Stackars pissar! Tur jag bor på landet, här är det ju inte raketer i flock som i bebyggelse. Skönt att dom fick ta det lugnt idag!
    Kramkram!

    SvaraRadera
  2. Tror inte Kjelle Bus hade så ont av dom eventuella raketerna här på landet ??!!
    Vi 2-benta hade ju flytt landet :)
    Åh där smällde det minsann mest hela kvällen i den danska huvudstaden Köpenhamn , så det var nog tur att vi inte tog med oss Kjelle Bus :)
    Han låg o sov på sin plats under värmeväxlaren när vi kom hem igår eftermiddag o bemödade sig inte ens om att gå upp o möta oss.
    Däremot så låg han o jamade eller vad det nu är Birmor gör :)
    Så vi fick minsann skynda oss fram o gosa misse som nog var glad att vi äntligen kom hem för han spann som ett helt litet spinneri :)

    SvaraRadera
  3. Hm förvirrad vem jag ??!!
    Glömde ju att skriva vilka söta bilder på dina missar !!!

    SvaraRadera
  4. Helt överens om smällare och fyrverkerier men tassemarkerna ganska förskonade, hörs på avstånd liksom fyrverkerierna, som tyvärr inte gick fram genom snöhimlen.
    Och vilka härliga vänskapsbilder, de stunderna värmer alltid litet extra!
    Med kramar om fin fortsättning på vårt nya år!

    SvaraRadera
  5. Det är ju tufft för djuren,när det smäller ute...Tur ändå att det är bara en natt per år,eller max två då vi har sista april oxå..
    Söta äro dina små fyrbenta vänner...
    Kramar i massor...

    SvaraRadera