onsdag 5 januari 2011

Här ska sovas...


...gott i morgon. Det här med kortvecka gillar jag skarpt och det är riktigt gott att gå dagtid. Nu är man ledig i 4 dagar och jag klagar INTE..hehe! I dag har man liksom fredag och det har skett veckostädning och fredagsgott på spisen samma dag. Det ligger när man ska knö ihop allt på en gång och det är verkligen paltkoma i soffan nu.
Den artificiella solen på köksbordet gör sitt jobb om morgonen..men det är ännu för tidigt för att säga att den funkar bra. Den är ju himla bra när man stoppar i linserna i trötta ögon om ottan i alla fall!

I morrn är det slapping som gäller och om fredag drar vi västerut mot Aqua Nova i Borlänge för att plumsa. Sonen ska ha en kompis med..så då slipper man åka vattenrutchkana 100 ggr och det är ju skönt. Nedför går ju bra..men trapporna upp är inge kul alls. Varför inte införa hiss på badhus för trötta med fartgalna kvinnor!?

Snubblade över den här sötingen på nätet.


Vad kan detta vara måntro??

Trevlig trettondag på er alla!
Kram
Ninni


3 kommentarer:

 1. Tack för medaljen! Den hänger runt halsen på mej och jag är jättelilla för den!=)
  Javisst är det en gåva att bara gå dagpass. Även om man är trött som fan ändå. så har man helg när alla andra också har det!
  Här har förkylningen brutit ut ordentligt nu. Har ju hållit på en vecka men idag är det feber också. Fast det är bra när det äntligen bryter ut så att jag kan bli bra nångång!
  Ha en underbar helg söstera mi!
  Krarm Kram!

  SvaraRadera
 2. GOTTEGRIS som ska vara ledig i 4:a dagar !
  Här är det Falukorvskoma på soffan som gäller strax :)
  Sötingen som du hittat på nätet tror jag faktiskt är en liten Panda unge :)
  Fortsatt trevlig ledighet !

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får en skön helg...kram

  SvaraRadera