söndag 30 januari 2011

Lugn och rofylld helg med pälsklingar.


Med kvartetten är det jättebra och Keso-mannen har acklimatiserat sig väl. Inget supergos och tvätt av varandra har skett än..men det kommer väl så smångom säkert! Det är ju mycket man ska lära sig i huset ändå...som det här med trappan. Keso har inte gått i trappa förr och det halkas o sliras hit o dit. Nu har han kommit på knepet och skuttar uppför som en hare, jämfota liksom...men nedför är det allt annat än graciöst och smidigt..haha!


Vi har fått hem en filur som är en hejjare på att öppna garderopbsdörrar oxå..något som vi har varit förskonade från innan. Nu går Keso och öppnar dörrarna..och släpper in förtjusta kissar som härjar i garderober och linneskåp. Vad gör man inte för att ligga på plus hos flocken!? Idag pyntas handtagen med sidenband och vacker rosett för att hindra insläpp och oreda. Det gäller att förhindra kaosartade situationer i tid! hehe!


Kvällens middag gjordes tidigare idag och väntar på att smakas av. Det blir glaserad kotlettrad med rosmarin vars dofter får det att vattnas i munnen och snålvattnet att rinna..ahhh! Kul att prova nåt nytt och framförallt lite kul på jobbet om man sitter bredvid någon som har en "trött" matlåda imorgon..hahaha!

Kram Ninni 
                           

3 kommentarer:

  1. mmmm man blir ju nästan lite hungri igen ju... just ätit =D ser jätte gott ut!! =D... katter är härliga =d... Tjejen bara sover, Sicke bara äter och gnäller på att göra nått =D... Jo jag ska berätta vart mina tankar varit i helgen... =D det kommer det kommer.... haha

    SvaraRadera
  2. Hehe, det där känns igen.
    Vår minsting Nellie är ett riktigt busfrö.
    Tömma garderober är hennes stora passion. Ofta när man kommer hem från jobb så ligger det nylonstrumpor och trosor över hela vardagssrummet som hon haft "vänligheten" att dra ut. Svårt att bli arg för det ser så dråpligt ut när hon kommer springandes med en strumpa i munnen. Synd man aldrig är beredd med kameran, hihi

    SvaraRadera
  3. Snyggt med sidenband sådär. Och du kan ju starta en ny trend, som Maria Montasami gjord med sina tofsar.=)
    Älskar kortet på Millan, hon ser så himla nöjd ut!
    Har haft en underbar helg i Karlstad och nu är jag laddad för en ny arbetsvecka!
    Kram Kram!

    SvaraRadera