lördag 15 januari 2011

När trollet kom till byn..

Ja så har han då kommit..det efterlängtade trollet som vi blivit förälskade i. Inte blev det helt utan morr och fräs och ännu är det väl lite spänt läge i huset..men det kommer nog att bli bra. Det har skett stor utveckling bara sedan igår kväll.

Låt mig presentera Östanbyns nya trollbuse Keso!!
Joo, han heter faktiskt så och det kommer han att forsätta heta. Man ändrar inte ett namn man burit i 4 år inte..*ler*
Oss tvåbenta stångar han med kärlek och det är ju skönt att han finner trygghet hos någon i huset när allt är så nytt för honom. Mina tre pälsklingar är ju rasande nyfiken på honom men efter ett otal försök att gå fram och lukta på honom har det gett upp. De vill ju bara väl..men när det gäller en kille som är orolig och lite rädd så får man lov att skynda sakta.
Som vanligt med herrkatter så blir man full i fniss när man hör dem jama. Här kommer en stor murrig kisse med högt huvud och svansen i taket..och man förväntar sig ett tigervrål och så kommer ett ynkapynka litet miao..haha!
Han är ju sååå sööööt!!



Helgen blir slapp och lugn och efter dagens lunch med rullader ser jag fram mot gubens berömda köttfärspaj till aftonen..mums!! Den är ju bara såå suverän och räcker i många dagar..Då behöver man inte lägga nåt fokus på matlåda till jobbet om måndag..och inte tisdag heller för den delen..hehe!

Hoppas ni har en go och mysig helg..
Kram


4 kommentarer:

  1. Värmande rader att läsa - läget tycks ju helt under kontroll och vilken liten vacker charmör!!! De fyrtassade behöver väl sen också litet tid att anpassa sig både som att var ny och till nykomling. Speciellt leende till din beskrivning av tonlägen, är pratar ju Piraten jämt och ständigt och hörs väl, men den majestätiska Simbor, så lågmält diskret. I ledningen utan tvekan Amber vars röstresurser som skulle fått Birgit Nilsson och Maria Callas att blekna.
    Vi väntar med spänning på fortsatta rapporter och gärna receptet till den magiska pajen!

    SvaraRadera
  2. Å en sån söting! Han får det världsbäst hos er! Har Oliver fått nåt race-spring nu då? Det kommer bilder på sy-rummet, men det får städas lite...=)
    Kram Kram!

    SvaraRadera
  3. Kan tänka mej att ert hus är upp o nervänt nu med nya katten. Kommer själv ihåg när vi gick från 2 till 4. Det blir ju alltid lite avvaktande i början men blir säkert bra till slut. Lycka till, han ser verkligen fin ut.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Men FY vad sööööt han är =) jag vill också ha en till hahaha, (just fått Tjejen) som har ju hetat nått annat i 6 år men jag gilla inte det alls, kommer inte än ihåg vad nament var... Men hon reagerar redan på Tjejen som namn så det är väll ok då antar jag =). Guuud så söt han är =). Skicka hit honom annars hehe =). Hoppas du/ni får en jätte bra snöig dag =). kram på er. Jess

    SvaraRadera