söndag 16 januari 2011

Keso gillar inte albinokatten.

Jaha..tanken var ju att det skulle bli kalas idag..men det blev lightvarianten istället. Pappsen förbjöds att fara hit då vägarna är som värsta skridskobanorna och man halkar mer i sidled än framåt. Det regnar och skvalar därute och man kan inte alls tro att det var -20 i fredags. Som sagt, tårta kan man ju äta när som helst..mums!


På kattfronten går det jättebra. Nu är det ombytta roller och Keso fräser inte lika mycket längre åt trion men däremot fräser Millan så det stänker om ét. Jaha..Man kan ju undra om det är något slags rangordning som sker och i så fall så är det ju gott att det sker utan blodvite och elaka klor. Oliver har tillåtits att nosa på nye herrn..och det kommer nog mer bara vi har tålamod...Inte är han rädd för främmande heller som förra ägaren påstått och syrran fick sig kärleksfulla knuffar. Tur att han är så social..annars hade det varit tufft och jobbigt för oss alla.
En katt som han ABSOLUT INTE gillar är albinokatten våran..
Så fort han kommer in i vårt sovrum så fräser han åt katten, för att liksom tala om vem som bestämmer.
Låt mig presentera albinokatten!! :)
Det är ju inte lätt att komma ny till ett hus fullt med katter och befinna sig lägst på rankingskalan..Då måste man få NÅGON att styra och bestämma över och just nu är det visst porslinskatten..haha!

Första delen av veckan är späckad av aktiviteter som ansiktsbehandling, klippning och träff med nya chefen. Det ska bli avkopplande och skönt och framför allt spännande att få veta mer om tjänsten och vad jag ska pyssla med!
Ha en härlig och go vecka..
Kramen


8 kommentarer:

  1. SÅ charmigt! Och damen som fyller imorn får vänta lite på sin present, den kom inte iväg i tid. Hoppas att du förlåter mej...
    Kram Kram1

    SvaraRadera
  2. Åh så söt er nya misse är !!!
    Kan tänka mig att han tycker det är lite jobbigt att komma till ett hus med flera katter i. Tur att han bossar över albinokatten i alla fall *fniss*
    Här funderar vi som bäst på om vi skulle köpa aktier hos någon klädtjepstillberkare kanske *lol*

    SvaraRadera
  3. Mycket vacker är er nya vän i allafall..
    Tur han hittat någon att bestämma över hihi...
    Ha ne skön vecka,kära vän
    Kram...

    SvaraRadera
  4. Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva många lyckliga år! Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva många lyckliga år!
    Ett fyrfaldigt leve för Ninni!
    Hon leve:
    HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!
    Kram goaste syster!

    SvaraRadera
  5. =D Tack för dina värmande ord ang min mor / föräldrar... min sambo har det tagit ungifär 1 1/2 år att se hur hon egentligen är.. han blev så stum sist att han inte fick ut nått ord.. hon tar tid på sig innan hon visar sina rätta "jag".
    Jag blir bara ur ledsen.. men bara gå vidare, o sen får jag skuld känslor.
    Men men...

    Angående katterna... honor är ofta automatiskt högsta hönset så det gäller nästan att honorna accepterar först.. men antar att bara ge tid... =) Kram på dig.

    SvaraRadera
  6. hehe ja det var lax gratäng med färska tomater =D hehe... idag blev det inte så lyckat!! HAHA.
    Ja men vad bra... när han blir odräglig alltså haha... sicke behöver en som vill leka tjejen är sååå tråkig.. för honom. =)

    SvaraRadera
  7. Men vad tusan... GRATTIS =) haha.

    SvaraRadera
  8. Sicken Snygging ni fått hem! ;-D är han kastrerad måntro.. om inte så kan vi alltid sammanföra honom med min lilla Sessan och sen få ybersöta små ulltottar! ;-D .. fast hon är rätt "fräsig" av sig också... så små ulltottar efter dem skulle kanske snarare bli små Frästottar!!.. stackars arma "Albinokatten" i så fall! ;-D

    SvaraRadera