lördag 26 februari 2011

Rosa shopping!!

Gudars vad gott jag sovit inatt..och inte kändes det som konstgjord sömn heller..ahhh. Frukosten stod på bordet och guben hade kokat smarriga löskokta ägg..yammie! Efter städning från fredagens mys..drog vi iväg på shoppingtur. Måste passa på nu för i veckan blir det låånga kursdagar.
Två snygga resväskor har införskaffats och det vore väl 17 om man skulle ha svårt att finna den här färgen på rullbanden på flygplatserna..haha!
Den mindre modellen kommer väl knappast att synas på banden..då det inte ens är en väska..utan ett ärtigt glasögonfodral..haha! Kunde inte låta bli nu när jag är inne på en rosa resa.
En perfekt assessoar blir väckarklockan som guben köpte nyligen. Rosa SÅKLART!! *ler*


Dagen hade kunnat vara fin om det inte varit så grått och regnigt. Man är ju inte van vid plusgrader precis och det är klart en stor kontrast mot torsdagens -29 grader..huvva! Vi hoppas på en lång och skön prommis i vackert vårväder imorgon. Önska kan man ju alltid..eller hur!?
Kram
Ninni

5 kommentarer:

  1. Smart med väska som syns! Vi hade cerisa bagageband runt våra...lyste som solar! För hur lätt är det med alla anonyma svarta och gråa....
    Må så gott kära du!

    SvaraRadera
  2. Å vad häftigt med rosa väska o tillbehör...
    Hoppas våren är på väg nu snart...

    SvaraRadera
  3. Oj vad det ska bli spännande att få följa Rosa panterns läckra framfart i Florida helt förvissad om att varje sekund kommer att utnyttjas positivt!

    SvaraRadera
  4. Vilken cool väska du har fått fatt i. Hoppas att du får en bra resa. Fina foton som vanligt.
    Kram //B

    SvaraRadera
  5. Matte gillade dina rosa prylar !
    Jag är ju kille så jag hade nog hellre haft blåa grejer eller gröna :)

    SvaraRadera