fredag 25 februari 2011

Ahhhh så skönt med helg...

Shit vad körig veckan har varit... Det är inte lätt när man måste springa mellan två olika jobb!! Jag ska ju gå en kurs nästa vecka som tillhör det nya jobbet men inför den så behövde jag laptop, olika program och accesser och även kursmaterial. Allt får man fixa själv och det är tufft när arbetsplatserna är på bilavstånd från varandra. Jaja..Det är klart nu och tunneln in till jobbet blev ok först idag! Till o med bokningen av resan till Miami..även om det var med visst strul. Tack o lov för ticknet som har förstående för virriga fruntimmer..haha! När vi beställde så kom genast ett telefonsamtal där någon lurigt frågade..-jaja..så ni ska stanna i Miami eller vill ni kanske åka hem oxå?? haha! Jag måste säga att det var inte skitlätt..men så var det första gången oxå.
Guben kom hem med en skön bok från en shoppingtur. Han är ju för go!! Han tyckte att jag kanske kunde behöva lite inspiration för att rusta köket i stugan och då blir jag full i skratt. Oftast när man har idéer till rust så är det suck och pust..och nu vill han att jag ska starta upp ett projekt. Snacka om dubbla budskap..Och så säger de att det är svårt att tyda kvinnors språk..haha! Nog fasen har jag inspiration allt...bara våren kommer så..*ler*

Här är man helt slut efter veckan och kvällens glas vin till maten fick skallen att snurra hej vilt..Då snackar vi ETT glas!!! Klart ett tecken på att veckan sugit musten ur en och att kroppen signalerar efter vila. Jaja..billig fylla i alla fall..haha!

Kram och ha en alldeles gudomligt trevlig helg!!!

2 kommentarer:

  1. Kram själv så här inför det stora äventyret. Din biljettbokning fick mig att minnas min första tjänsteresa inknappad på dåtidens moderna telefoner och de kommentarer, som började dyka upp, dvs om jag tänkte åka jorden runt eller promenera Malmö tur och retur eller vad - hade lyckats välja kombinationen "tills vidare" till mångas förtjusning. Du ska veta att du är välkommen hem igen!!!

    SvaraRadera
  2. Klart Hannes vill sätta igång och rusta! Han vet ju att du blir på gott humör då!=)Här börjas det så smått prata på att rusta badrummet. Det är ju inga problem nu, när vi bara är tre så klarar vi oss ju med en toalett. Då kan vi ju stänga av den nere helt och hållet och bara riva..... Får väl se när vi/ Roger kommer igång.....=)
    Må så jättegott!
    Kram Kram!

    SvaraRadera