söndag 20 februari 2011

Farväl till en kär gammal vän..

..har vi sagt idag. En gammal trotjänare har gått ur tiden och det är med saknad och sorg vi skaffar ny.
Det är vår tvättmaskin vi talar om. Gamla Bettan har tuffat och gått i hela 19 år!!! Igår startade jag den på förmiddagen och när jag skulle hänga tvätten i morse..så gick den på tvättprogrammet fortfarande. Det är väl ett tecken på att hon inte orkar mer och det får vi respektera. Vi har bytt pump och dörrlås under åren och efter det så har hon tvättat för fullt snudd på dagligen i alla år.
Givetvis skaffar vi samma märke..för hur ofta är det en vitvara tuffar så länge!? Såklart måste jag göra lite reklam för ett trevligt märke!!


Vi for in till El Gigantos och hittade genast precis vad vi ville ha. Den var till o med nedsatt så istället för 5.300kr så blev det 2.750kr!! Herreguu vilket klipp...nästan gratis ju..haha!
Detta är vår nya Bettan och hon gör sin plats i tvättstugan.


Tack till gamla Bettan för åren som gått och för goda insatser.
R.I.P

6 kommentarer:

 1. R.I.P Bettan! En sån som ni nu köpt har jag! Är supernöjd med den! Tvättar så rent och fint!
  Må så gott min vän!
  Kram Kram!

  SvaraRadera
 2. Läste först med hjärtat i halsgropen, sen med respekt, 19 år, lägger varumärket på minnet, men håller tummarna för min egen yngre hjälpreda. Tänk bakåt på den tid vi stod och bykade för hand!!!

  SvaraRadera
 3. HAHAHA kalla ni henne för bettan, vi kallar våran märta haha =D ja det behöver vi med egentligen en ny alltså =D. =) kram.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Otroligt att den funkat så länge...
  Du har väl sett att jag bytt sajt,för blogg mm
  kram

  SvaraRadera
 5. så även din maskin har tackat för sig ,-D vår sa upp sig straxt innan Jul... men har ännu inte blivigt ersatt... plan finns doc på en electrolux maskin :D
  tilläggas skall att vår bara höll i ca 6 år?.. sen var det tack och adjö. men det var ingen dyr maskin från början helelr... och efter flytten så har den inte riktigt velat vara med... trist när sånt händer bara! man vänjer sig ju vid de "små liven" ;-D vår hette "Tvättis" förresten ;-D

  SvaraRadera
 6. R.I.P gamle Bettan !
  Vet i hundan vilken sorts snurrautomat matte o husse har , men den snurrar än i alla fall :)

  SvaraRadera