torsdag 31 mars 2011

Äntligen ett avslut...

...på gamla jobbet. Det segade sig lite på slutet..men idag känns det allmänt gott även om jag kommer att sakna grabbsen som jag jobbat med i flera år förut. Jag beställde en mastodont-tårta som uppskattades stort! Någon ersättare till min plats finns inte och de tror visst att de kan ringa när jag behövs men då känner de inte min nya chef..hehe! Det ska verkligen bli kul att jobba för en chef som har pondus och som ingen trampar på. Jag är trött på mesiga chefer som mest snackar och inte får nåt gjort.
Lite mysko är det att börja nya jobbet den 1: april. Tänk om de säger imorgon..vaddå jobb här? April, april..haha! Om jag inte suttit här med Floridabiljetten skulle jag nog varit lite nervös..hihi!Annars har veckan varit lugn...förutom att Keso råkat illa ut. Trodde ändå att en vanlig kattlucka skulle vara säker..men den visade sig att vara rena kattfällan! Första gången Keso skulle prova luckan..så satt Oliver ute på altanen och Keso inne. Keso slog till luckan med tassen..så den svängde utåt och sedan inåt. Tjopp! Så satt Kesos tass fast som i ett skruvstäd och ju mer han slet o drog desta mera klämd blev tassen. Han skrek i panik och av smärta och vi rusade till hjälp genast för att hjälpa honom fri. Jag är så glad att vi var hemma när detta hände för det kunde ju egentligen hänt vem som helst av kissarna...när som helst. Stackars lilleman!! Han haltade olyckligt iväg och gömde sig under sängen och efter många om och men..kunde vi undersöka att inget var brutet. Här används ingen lucka mer förrän vi gjort om designen. Luckan ska kortas av och ska nedtill ersättas med tjockt gummi istället..och sen ska jag ta ett snack med djuraffären som säljer dessa. Keso älskar att var ute på altanen..men så länge kör vi med dörren på glänt i stället..även om vi fryser häcken av oss härinne.Tänk att få upptäcka en ny värld därute..och sen inte få gå ut. Näe..så taskig är vi inte!!

Nu ska jag packa ihop till nya jobbet imorgon..Tjoho vad kul det ska bli!


Bye for now...

6 kommentarer:

 1. Stackars Keso!!!!! Att bli attackerad av en kattlucka på det viset, tycker jättesynd om honom. Grattis till sista dan på gamla jobbet!=) Och lycka till med det nya! Det är så härligt med omstart även om det är jobbigt också! Men att förnya sej är alltid en utmaning och utmaningar gillar vi!
  Må så jättegott söstera mi!
  Kramelikram!

  SvaraRadera
 2. Noen ganger kan forandringer være bra ツ

  Så synn at katten din ble skremt av katteluken, jeg har brukt katteluke til mine tre katter i mange år og det har fungert veldig fint.

  SvaraRadera
 3. Men oj då stackars keso... hoppas att han mår bättre nu =).
  Men gud så knasigt om det skulle vara så på ditt jobb nu 1sta April haha... nej ska inte skratta... =).
  Skickar gärna hit lite jobb om dom behöver personal på ditt gamla hehe... behövs här i lilla flen. =)

  SvaraRadera
 4. men guuuuuuuud menar du allvar ... en Hummer som är så dålig för naturen...?? JAAAA JAG VILL HA!!
  Jag älskar Hummrar dom är helt förbaskat otroliga... GUUUUUD!! =) ja så knasig är jag... ska visa en reklam snutt, jag blir nästan lite extatisk när jag ser den hahaha.
  Kram =)

  SvaraRadera
 5. Tjingeling !
  Hoppas det gick bra första dan på ditt nya jobb även om det var 1:a April :)
  Stackars lilla Keso som fastnade med tassen i kattluckan :(
  Jamarns tur att ni var hemma och kunde rädda den lille stackaren.
  Mattes pengar för resan som aldrig blev bokad , men dragna ändå lär bli en följetong tror matte. Bara att hoppas på att pengarna studsar tillbaka in på mattes konto snart igen.

  SvaraRadera
 6. Stackars lille keso då!! hemskt att klämma tassen på det viset!.. men som du sa.. en rackarns tur att ni var hemma!!!

  SvaraRadera