fredag 15 april 2011

Lite mer från Delray Beach...

Omgivning- och strandbilder efterfrågas och visst kan jag fixa det..*ler* Tyvärr så är det inte speciellt billigt här..men så är det ju ett turistställe dit amerikanarna själva åker till när de har semester. Tischa har skjutsas oss hit o dit..så lite billiga saker har man ju hittat. Gjorde en raid på godis på Wahlgrens...typ en större ICA-affär. Hittade pop-rocks..ni vet sån där godis som hoppar i munnen. Vi som var med på 80- talet vet ju precis...haha!

Veckan har ränt iväg och i morgon är sista kursdagen. Det blir bara till lunch..då Tischa har 7timmars bilkörning hem för att ladda om kappsäcken inför ett jobb i Singapore. Fy för att flänga sådär! Vi hoppas på solsken och lata dagar vid poolen innan hemresan på söndag eftermiddag.

Här kommer en bildkavalkad på omgivningar och gudomlig strand. Vädret var lite mulet så bilderna blir därefter. Själv var jag tacksam över det..för annars går det inte att gå i sanden som blir glödhet.
Hotellet
Gatan där vi bor. East Atlantic Avenue.

Kanalen ca 200m från hotellet. Magiska restauranger över vattnet.


East Atlantic Avenue


Även en mulen dag sitter folk på stranden. Tycker lite synd om badvakterna i tornen..men samtdigt så sliter de nog inte ut sig..haha!

Nu är klockan snart 23 så det är dags att nanna kudden.
Kram på er alla!

3 kommentarer:

 1. Härligt! Ser ut att ha det gott!
  Må så jättegott!
  Kram Kram!

  SvaraRadera
 2. Hannes och Danne2011-04-15 20:08

  Hej älskling/mamma!
  Nu får du lov att komma hem snart!
  Vi har inga diskade tallrikar, glas eller bestick kvar, likaså börjar det tryta med rena strumpor och kalsonger! Paniken är nära nu....
  Nej då, passa på och njut av en ledig dag i morgon och försök att vila lite inför hemresan!
  Vi saknar dig och längtar till måndag då du kommer hem!
  Puss å kram från grabbarna här hemma!

  SvaraRadera
 3. Ja det där fick mig ju inte precis att längta mindre till sol,bad och värme!! ;-D Guuud så fint och flott ni verkar ha det! kan tänka mig att det känns lite motigt att behöva åka hem på Söndag va! hihihi.. fast å andra sidan så saknar du säkerligen pojkarna dina här hemma.. vet att jag skulle längta mig sjuk efter maken min, härliga stränder och shopping till trotts! ;-D

  det här med "It´s 5 o´clock somewheare" som jag skerv på min blogg var lite med referens till dig ja vännen ;-D.. det var ett motto som vi lärde oss i USA, från en kille vid namn "Jimmy Buffet". skaparen av "Margaritaville" ;-D .. villket innebär att det aldrig är för tidigt för en Margarita! ;-D .. (jo du gissade rätt, det är min favoritdrink ;-D)

  ta nu hand om dig ordentligt! och njuuuuut av dina dagar i "Amerikat" riktigt ordentligt!

  kramiz vännen!

  SvaraRadera