onsdag 13 april 2011

What a day!!



Herreguuu vart tog dagen vägen!?? Igår försökte vi få tag i en violinaffär..min äldre partner Monica ville kolla in en ny fiol men det var stängt då. Efter lunch idag for vi dit, Tisch kör såklart, och Monica blev lyrisk. Hon provspelade olika fioler i 2,5 timmar!! Vi stack iväg på egen hand en stund..men väl tillbaka hade hon bestämt sig. Hon skulle köpa en! En tjusig pjäs..även om jag inte är någon fiolmänniska. Knappt 8.000 svenska kronor! Hon lyser som en sol och befinner sig i sjunde himlen nu..*ler*

Igår kväll var vi på Old Calypso en restaurang med trädäcket över kanalen. Gudars vilken mat asså! Det fick bli representation för Tischa på vår bekostnad. Men vad har man annars jobbplastkortet till..hehe!
Idag pluggade vi förmiddagen och sen shopping för hela slanten. Mia.min andra kompanjon köpte 10 par Converse-skor!!! Jo, man kan säga att de är billiga här..*ler*


Min shopping är ännu så länge hemlig..men till mig själv köpte jag kortbyxor en svart skjorta och en superskön och härlig baddräkts-klänning. Såå läcker! Nu kan man dölja allt det där som man vill behålla försig själv..hihi! Knappt 200kr. Det är ju ett kap ju!!


Maten är gudomlig och jag har ätit maui-maui..en grillad fisk,japanskt,amerikansk hamburgare såklart..och härliga glacerade chickenwings. Jisses..ALLT är så himla gott här. Som nån sa..smakerna gifter sig med varandra i munnen..ahhh! I morgon ska Tisch ta oss till en genuin Italiensk restauran som inte många vet om. Härligt att ha en inhemsk guide på plats!


Annat som man reagerar på här är polissirener och brandkårstut. Man sitter ute på gatan och äter och plötsligt tjuter det precis som på tv. Ooooiiiiooooiiii...och folk höjer knappt på ögonbrynen. Endast vi dumma svenska turister lämnar tallricken för att se vad som står på. Himla läckert bara att se dem fara förbi.


Imorgon är det jobb som gäller...och då snackar vi JOBB. Vi måste ta igen allt efter alla våra nöjen nu men det verkar vara a piece of cake ändå så..*ler*
Nästa helg stänger de av hela huvudgatan för Delray affair. Folk vallar hit i mänder för marknaden så då blir det såklart mer shopping.
Fasen asså...rätt bra job man fixade ändå... Det här kan jag lätt vänja mig vid..hihi!
Godnight and sleep tight..I´m already dreamin...




4 kommentarer:

  1. Vi ha den där klänningen! =) En sån himla snygg sak! Ja det är ju lite annorlunda over there....allt är mycket mer mycket större mycket värre mycket bättre=)=)=)=)=) Det var som Sandra och Patrick sa när dom kom hem: allt är mycket mer!
    Hoppas du har det bra!
    och du det är ju Rogers rosrabatt som armeringsmattorna sitter i! Det var ju min idé som han ratade först, men jag gav mej inte( som vanligt=) och det blev ju så bra! Vilket han har erkänt en massa gånger. vad var det jag sa?=)
    Må så gott kära du!
    Kram Kram!

    SvaraRadera
  2. Det vattnas i munnen bara av att läsa. Allt låter bara så bra och i värsta fall får du väl köpa en extra resväska till hemfärden!
    Fortsätt njut och sug in alla intryck!!!!!
    Förresten här hemma blev det kallt igen och grått, träffat både årets första tranor och en huggorm!

    SvaraRadera
  3. ååååh va härligt det låter! är verkligen glad på dina vägar att du får vara där och uppleva allt! USA är ett rätt magiskt ställe för oss Svenskar hihhi.. om inte annat så för all underbart bra shopping!! ;-D baddräkten du köppte ser jättefin ut!.. och visst är de underbart härliga att ha på sig! jag köppte en liknande på mitt besök i USA för 2 år sedan.. bästa plagget på stranden!!!.. de är lite jobbiga att simma i... då det blir tyngre pga mer tyg och motstånd.. men på stranden är de underbara! man känner sig sååå mycket snyggare!

    hoppas du tar mycket bilder ifrån strand och omgivning! lääängtar efter att se dem!

    kramiz!

    XXX Katta

    SvaraRadera
  4. Oj vad mysigt det låter.... man blir ju avis ju =) önskar jag var där med er!! men nån gång ska jag väll dit jag med =). Hoppas ni har det jätte bra, och din baddräkts klänning, super snygg, vill ha!!! Ha de gött nu =).kram.

    SvaraRadera