söndag 29 maj 2011

Morsdag och skön söndag...

En kul överraskning fick jag idag..även om jag hade sagt ifrån om morsdagspresent. Tycker egentligen att det är överdrivet även om jag alltid älskat att få halsband från sonen.
Nu kom de hem med ett apelsinträd fullt av små mandarinliknande frukter. De är söta och saftiga..för jag har ju såklart redan smakat..haha! Man måste ju skörda eftersom det bara kryllar av gröna frukter som ska få näring att mogna de oxå. Vi får se om man lyckas hålla denna vid liv då. Första gången för mig blir det i alla fall..*ler*

I morgon är det kurs för mig som gäller..liksaså tisdag. Härligt att börja 8.30 för en gångs skull och sen är det bara onsdag kvar..för resten av veckan kantas ju av röda dagar och det GÖR INGENTING!!
Vi planerar vistelse i stugan med kissar och hela tattarlasset. Vi håller på att riva ut halva köket för en bättre och smartare lösning..och man får ju mer gjort om man är på plats hela dygnet liksom..*ler*

Ha en strålande vecka!!
Kram Ninni

3 kommentarer:

 1. Men så klart du ska ha mors dagspresenter - fattas bara! Och den här var verkligen suveränt lyckad. Nu håller jag tummarna för framtida överlevnad men är så säker på att du fixar det. Och för er som är kvar i trälhavet ser det ut som en kanonlång helg!!! Men obs framöver annandag pingst är inte röd längre!
  Tassekramar från oss alla

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilken trevlig present du fick. Ska bli spännande se hur länge håller sig vid liv och bär frukt.
  Snart helg igen - ha en trevlig sådan! /SA

  SvaraRadera
 3. Härligt bra present det där! står det hur du skall sköta om den också tro?.. själv är jag sugen på om det går att få tag på ett Limeträd! tänk bara... sträcka ut handen och plocka en hemodlad lime och sen blanda en margarita! ah! det är livet det! ;-D har hittat Citronträd på plantagen... men ännu ingen lime :-( men ditt fina Apelsinträd ser ju inte fel ut heller! ;-D kan kanske bli Apelsinmarmelad?.. eller så har du det helt enkelt vid matbordet och njuter av en nyplockad frukt efter maten! hihhihi..

  Det här med att göra om köket låter intressant!.. hoppas att det går bra för er vännen!.
  det är något lite konstigt med nya bostäder... när man väl är där och bor där så hittar man alltid saker man vill ändra och göra bättre! ;-D kanske är något med att sätta sin egen prägel på boendet?... det är i alla fall alltid något man ändrar eller förnyar tycker jag. ;-D maken och jag körde ju helrenovering innan vi flyttade in... mend et var ju tvunget också pga rökskadorna... men vi hade nog gjort det endå! ,-D allt för att få det som man själv vill!.
  så jag hoppas att snart få se bilder från köket! ;-D ditt hem är ju inrett med snitts och stil, så jag är övertygad om att sommarstugan blir jättesnygg när ni e klara!
  men ajg hoppas också att det finns gott om tid för njutande i solstol och stilla guppande på sjön under helgen. inget är så skönt som rejäl avslappning!

  mys på och ta hand om er! ;-D

  SvaraRadera