fredag 16 september 2011

Äntligen helg!

Ja så känns det verkligen nu. Har snorat o nyst i en vecka nu och det är inte kul när man vaknar om nätterna. Förkyld? Näe..bara nån mysko allergi jag dras med. Gå till farbror doktorn är liksom inte min grej riktigt..Det slutar väl med att man går hem med amputerad arm eller nåt. haha!

I måndags var vi och kikade på ett läckert hus. Det var såå fint och perfekt för oss, men tiden känns inte rätt just nu. Det blev såklart sålt direkt och glad är jag för det..så slipper jag tråna mer..hihi! Men du skulle ha sett badrummet...Åh, suck!



Sonen har ju som bekant börjat i en skola på andra sidan sta´n och trivs ypperligt. Kruxet när det handlar om utflykter o sånt är att han ju inte hittar i trakterna där och en orolig hönsmamma inbillar sig att han ska hamna vilse såklart. Igår kväll var vi och smygjoggade i ett motionspår inför skoljoggen som var idag bara för att sonen inte skulle vara helt vilsekommen när det var dags.
Sag o gjort..vi prommiserade och joggade lite grann och jag själv fick värsta deja vu´n. Det är ju så skönt att springa i skogen. Som ung sprang jag mycket och hittade en bra takt rätt snart och fick en bild i huvet av en hind som löper snabbt över stock o sten..fast den bilden fanns ju bara i mitt huvud.  I själva verket var det en ovig elefant som lommade omkring i träningsdojjor..haha! Herremingud..Var det verkligen 20 år sen man kutade i skogen!?? Det är bara att inse att sommaren har bidragit till än mer hull och spegeln lipar och muttrar nåt om fläskfia.

Banne mig..nu är det slut för potatisen i soffan och dags att ta sig i kragen och ge sig ut i skogen. Vissa är svårväckta och andra vaknar inte alls. JAG har definitivt vaknat så nu jädrar...
Nu siktar vi på miss-bikini 2012...fast först har vi ju julbordet förstås..hehe!

På återseende..
/Kram Ninni

4 kommentarer:

  1. hahahaha......känner igen mej i det du beskriver med soffpotatisen. Jag ska börja ett nytt liv varje måndag....har varit så sen jag började jobba i augusti! Och tro du jag gjort detta? nej naturligtvis inte! =) Men jag ger inte upp! Vill också börja springa igen! Bamse älskar ju att springa med, men Wille är så "trög". Men han är ju bara en valp ännu! har för avsikt att ta ner crosstrainern i vardagsrummet så att den påminner mej om att röra mej. Och gör jag inte det kan man väl alltid julpynta den sen...*asg*
    Ja du det huset var ju en dröm! Där hade man lätt kunnat flytta in direkt utan att passera gå! men det var väl inte meningen att ni skulle ha det.....
    Må så jättegott goa du!
    Kram kram från syster Yster!

    SvaraRadera
  2. Snorig ja det har vi varit med haha =) inte så roligt egentligen men vad kan man göra efter nästan 2 veckors tid av snorande =). Hoppas du får en bra Söndag i alla fall =) kram på dig.

    SvaraRadera
  3. nämnde jag att jag har saknat dig? ;-D

    kramiz!

    SvaraRadera
  4. Noni Svensk2011-09-26 22:55

    Välkommen tillbaka...
    Jag kommer även i fortsättningen besöka din blogg,även då jag själv slutat blogga..
    kramiz Noni/Nonnsan

    SvaraRadera