fredag 26 april 2013

Kreaktiv fröken..

...har jag väl varit till o från men trädgården har inte fått nåt lyft än då det stormat i flera dagar nu. Nytt hopp om finväder i helgen!!
Den här vackra buketten kom grannen med som tack för alla saker jag virkat till lillfröken. De är såå vackra..och doftar gudomligt!!
Flitig är man ju ständigt med garn då jag blivit ordentligt biten..Kan helt enkelt inte låta bli om kvällarna..och idéerna bara poppar upp hela tiden. Nog för att jag är strukturerad kontrollfreak i övrigt..men såna här gånger kan jag bara släppa det jag håller på med..och köra igång med nytt..haha!
Äntligen är svägerskans poncho klar och ska skeppas till Linköping..
 Hade oxå tankarna på en poncho i jordnära färger..och då måste jag såklart svänga ihop en sån oxå. Herreminjeee..Nu har det blitt 6 st allt som allt..puh!
Den här sista ska få lite piffing oxå..Nya LÄNGRE fransar..för det här ser fjösigt ut..och så 2 fransar i halsen. Det känns inte LIKA roligt att gå tillbaka och göra om, göra rätt..hrm,hrm.

Sovrummet ja..jaaa det är lätt att spåna i turkosa tapeter och hasta iväg..Det är såå typiskt mig det..haha! Ska man se realistiskt på det så är det inte alls sovrummets tur att få tapeter..inte på långa vägar..och som arbetsbefriad måste man ju se ekonomiskt på saken..
Därmed inte sagt att jag släppt tanken på idén..No way..men det fick blir en lättpimpad variant istället. Köpte helt enkelt turkosa sängkläder istället..haha!
Vimplarna ovanför sängen virkade jag ihop igår afton..Vem säger att det bara är ungar som får ha såna i sovrummet!??

Solen flämtar lite lätt mellan molnen och jag suktar efter grillade revben. Sonen säger tacos..så det blir väl ribs i möra då.. :)
Ha en härlig helg och sköt om er alla godbitar!!
Kraaaaam!


5 kommentarer:

 1. Dina fingrar måste väl snart vara 'urvirkade' vilken hastighet du har Ninni
  minnst 100 knop, *fniss*
  Ponchona är jätte läckra !
  Likaså blev det jätte trevligt i sovrummet, turkos är inte den vanligaste färg man väljer, men verkligen annorlunda.

  Vilka vackra rosor du fick, det är roligt med överraskningar.
  Kram/ Eva

  SvaraRadera
 2. Oj... nu har flitens lampa lyst rejält igen :) Flitig som en myra! Det blev fint i sovrummet... jättefint med vimplarna.
  Dina poncho är såå fina - kan inte fatta hur du hinner :)
  Såå fina rosor, härligt med sådan uppskattning!
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker bukett! Smart idé att bara byta sängkläder så är det inte hela världen om man ångrar sig *ler*. Puh vad du är kreativ, nu känner jag mig riktigt slö. Du får ha en fin start på veckan.

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Du gör bara sååå fina saker med garn och virknål vännen! jättevackra ponchos!! nu kan du verkligen välja och vraka villka färger du känner för att använda för dagen hihihi.. perfekt med valmöjligheter!
  för min del så står det lite still med virkprojekten för ögonblicket. är så mycket annat som behöver uppmärksamhet hela tiden.. så det finns inte riktigt energi att fokusera tyvärr... inte har jag kunnat spela nån gitarr heller.. för de är nerpackade och likaså mina böcker och musikblad! *mutter* att packa upp dem vore inte så svårt... om jag bara visste i villken kartong de fanns! är ju baaara en 50 stycken att välja mellan eller så... *fnitter*
  Sovrummet ditt blev ju toppenfint efter lite "lättpimpande"! ibland är det faktiskt bara små förändringar som behövs.. på det här sättet så hinner du ju också känna efter om du trivs med Turkost i sovrummet. ;-D .. och det är ju klart som korvspad att det inte vara är små barn som får ha sånna där fina vimplar i rummet inte! de passar ju superbra på eran vägg ju!
  härligt golv du har föresten. tycker om de där gammla vackra golven i ett hus... tyvärr så är det ju många som river ut dem eller målar dem i nån konstig färg istället för att underhålla dem... men alla har vi ju olika smak!

  kramizar till dig vännen! och njut av dina Ribs när du får dem! ;-)

  SvaraRadera